Tuğba kim Tuğçe mi demek istedin?
Tuğba kim Tuğçe mi demek istedin?
BernaHer zaman demiştirim Tuğçe'lere karşı olan ilgimi.Bunu da görünce hemen kanım kaynadı.
![]()
Sadin'den de kurbanlık olur maşallah. O kiloya rağmen iyi koşuyor.Sadin Furkanı gömdü![]()
Kızlarda Sabriye, Şahika ve Berna favorim yani Tuğçe sana kaldıTuğçe'm kazandı.![]()
Ben o kızları sevmedim zaten. Tuğçe'min gözleri yeter.Kızlarda Sabriye, Şahika ve Berna favorim yani Tuğçe sana kaldı![]()
sen yarışmadan sonra Yıldızlara oy kullan.İlk tur gönüllülerin 2. tur ünlülerin dedik tam tersi oldu iyi mi. Bugün söylediklerimin hiçbiri tutmuyor![]()
Ben ona bakmıyorum ama arada onlarda adada soyunuyorBen o kızları sevmedim zaten. Tuğçe'min gözleri yeter.Ayrıca diğer kızlarda vücut göğüs falan yok. N'apıcam kuru sıska kızı?
![]()
@sürgünüm abi sizin gibi zevksiz değil zaten, en güzel kızı söyledim ona o da onayladıKızlarda Sabriye, Şahika ve Berna favorim yani Tuğçe sana kaldı![]()
Ben güzelliğe bakmıyorum karakter ve yarışmasına Tuğçe kendini ifade edemedi@sürgünüm abi sizin gibi zevksiz değil zaten, en güzel kızı söyledim ona o da onayladı![]()
Senin kızlar soyunsa da bakmam ben.Ben ona bakmıyorum ama arada onlarda adada soyunuyor![]()