Sabriye ile Şahika çok güzel yarışıp kendilerini ifade ediyorlar zaten değil mi?Ben güzelliğe bakmıyorum karakter ve yarışmasına Tuğçe kendini ifade edemedi![]()
Bakma onlar vana yeterSenin kızlar soyunsa da bakmam ben.![]()
Sabriye kendini savunmasıyla oy kazandı Şahikada temiz ve dürüstlüğüyle oy kazandı TuğçeSabriye ile Şahika çok güzel yarışıp kendilerini ifade ediyorlar zaten değil mi?![]()
Ya bırak Sabriye 2 kelimeyi bir araya getiremeyen bir tip ne anlatıyorsun bana senBakma onlar vana yeter
Sabriye kendini savunmasıyla oy kazandı Şahikada temiz ve dürüstlüğüyle oy kazandı Tuğçe![]()
Adem yakışıklıysa ben Brad PittimAdem nekadar sempatik yakışıklı ve güçlü
sizin gibimi olalim yani.
haydi ünlüler
Haydi Pınar
Tuğçe'm yine keklik gibi sekti. Son anda kaybetti, olur öyle şeyler.Ve Pinar @sürgünüm ü hayal kırıklığına uğratıp Tuğçeyi devirdi![]()
koy resmini karar verelimAdem yakışıklıysa ben Brad Pittim![]()
Ya bi git be Adem Sabriye dostluğu onu yürütürYa bırak Sabriye 2 kelimeyi bir araya getiremeyen bir tip ne anlatıyorsun bana sen
Şahika desen oyun kazanmışlığı yok temiz dürüst olsa ne olur![]()
Ayıp oluyor ama Göteborg'lu piremses.Adem nekadar sempatik yakışıklı ve güçlü
sizin gibimi olalim yani.
haydi ünlüler
Haydi Pınar
Adem Forever size bin basar kıskanınAdem yakışıklıysa ben Brad Pittim![]()
Niye seninkiler ayıp değilmi?Ayıp oluyor ama Göteborg'lu piremses.
açmasaydın şom ağzınıBayrakta Sema İlhan işbirliğiyle ünlüler alır bu oyunuSema da hız İlhanda beceri var çünkü. Hadi bu sefer tutsun tahminim
![]()
Yok bu sefer tutacak inanıyorum çok iyi analiz yaptımNiye seninkiler ayıp değilmi?
açmasaydın şom ağzını![]()
bukez tersini demiyeyim benimkilerde tuyuyor hepYok bu sefer tutacak inanıyorum çok iyi analiz yaptım![]()