Reklamlardan dolayı TV'de pek izlemiyorum yarın izlerim.Kirve diziye hareket getirdi @batuhankaralar @papuleoo
Reklamlardan dolayı TV'de pek izlemiyorum yarın izlerim.Kirve diziye hareket getirdi @batuhankaralar @papuleoo
Yeni düşman diziye hava getirdiŞu kız güzelmiş
Eskiyada da vardi bu adam Raci durmamis buraya da almisYeni düşman diziye hava getirdi
İskendere nolmuş öyle.ss @Çiğdem-Eskiyada da vardi bu adam Raci durmamis buraya da almis
Aga dizi Cüneyt Aysan'ın amaEskiyada da vardi bu adam Raci durmamis buraya da almis
Korsan yaptilar adami Cuneyt Aysani taniyosam bu bolume yada diger bolume İskender kafasina sikarİskendere nolmuş öyle.ss @Çiğdem-
Üçü aynı işte yardım ediyolardır CüneyteBölüm efsane, Kirve İskender'in gözünü oymuş 😱
Aga dizi Cüneyt Aysan'ın ama
Belki Bahadır yardım ediyordur Raci ustanın karışacağını sanmamÜçü aynı işte yardım ediyolardır Cüneyte
Kurtulur benceİskenderin sonu Ozcan gibi olacak
Bence de kahrından intihar edecek gibi duruyorİskenderin sonu Ozcan gibi olacak
Ne duyguya bagladilar yeter daaBaşrol ağa sonuçta
Turanda az değilNe duyguya bagladilar yeter daa
kelepçe vurulmaz bu akşam bitti ayoll haftaya büyük bir artış yaşamamız gerekiyor
Artık 5 reyting istiyorum çok bekledik gelsin artık Haftaya baya soru var dizi ile ilgili İskenderin hali nolacak Tatar Kirveyi nasıl bulacak Ömer nasıl kurtulacakkelepçe vurulmaz bu akşam bitti ayoll haftaya büyük bir artış yaşamamız gerekiyor