Suzi, Hızır'ı Liderliği Bırakması İçin İkna Ediyor

@xemrexxx in meryemi fosur fosur uyurken hızır çoktan orada ayoll kadının kendinden haberi yok :A :A :A

@batuhankaralar @destere @Harunnn60 @mrt-06
suziyi uyurken yakaladığı halde sadece seyretmekle yetinmesi hızırın dop olduğuna işaret :)

Kiz suziciğim hiZira planini kabul ettirdi sence gerçekten yakaladi mi safoz @Çiğdem- :A
suzicik benim önümdede öyle yatsın bende herşeyi kabul ederdim :)

hhahahah meryemin hızırı ikna ettiği sahnede vardı ama o sahne işime gelmediği için bunu koydum ayoll :A :A :A
hızırın olmadığı meryemin banyodayken hülyalara daldığı bir sahne yokmu biz meryoşu tek seviyoruz yanındkilerin kalabalık yapması kaliteyi düşürüyor :)

hızır @vadikızı teyzeminki @Çiğdem- inkiler kullanıma müsati oluyor karıştırdın sen galiba:A
kullanıma müsaitler yoklukta gider:) oysa kızlar konusunda bolluk yaşıyoruz bollukta meryoşla gelmen lazım :)

forumda @Çiğdem- giller için reklamda yayınlanıyormuş :)

4399595564946460224

kullanıma müsaitler yoklukta gider:) oysa kızlar konusunda bolluk yaşıyoruz bollukta meryoşla gelmen lazım :)

forumda @Çiğdem- giller için reklamda yayınlanıyormuş :)

4399595564946460224
hhahah yazın kilo bile verdim beee sen benim son halimi görmedin tabi facede paylasmıstım ama senin face hesabı kilitlenmiş ayoll :A :A :A

hhahah yazın kilo bile verdim beee sen benim son halimi görmedin tabi facede paylasmıstım ama senin face hesabı kilitlenmiş ayoll :A :A :A
bir yıldır girdiğimiz yok :) şifreyi bile unuttum :) kendime yeni bir face açayım sırf resimlerini görmek için değer bence ama ben açar açmaz beni ekleyeceksin sevdiklerin listesine :)

bir yıldır girdiğimiz yok :) şifreyi bile unuttum :) kendime yeni bir face açayım sırf resimlerini görmek için değer bence ama ben açar açmaz beni ekleyeceksin sevdiklerin listesine :)
hahahah sen aç eklerim tabikide ayoll önceki hesabın uçmuş zaten şifresini hatırlsanda giremezsin sanırım :A :A :A

hahahah sen aç eklerim tabikide ayoll önceki hesabın uçmuş zaten şifresini hatırlsanda giremezsin sanırım :A :A :A
bak burada meryoş nasıl istediğini kabul ettiriyor izle:A

Ah birde video açılsa. :( @Çiğdem-

@xemrexxx şaka maka Meryoş diziye yakıştı fragmanlardan bakıyorum da. :A Forumda da anti yorum kalmadı hiç. Fark ettin mi. :A
izledimde boşuna izledim beklentilerimi karşılamayan bir sahne :)
bak burada meryoş nasıl istediğini kabul ettiriyor izle:A
konuyu değiştirdim meryemin hızırı ikna etmesini koydu önceki videonun uzun versionu :A

meryeme ben bile 10 verdim etklinkte harun 😱😱😱

konuyu değiştirdim meryemin hızırı ikna etmesini koydu önceki videonun uzun versionu :A

meryeme ben bile 10 verdim etklinkte harun 😱😱😱

sonunda doğru yolu buldun bundan sonra övdüğüm kadın sanatçılara erkek gözüyle bak değerlendirmen çok farklı olacaktır :) meryoşa bakıpta benim görebildiğim en az 40 ayrıntıyı sen göremiyorsundur şimdi :)