suziyi uyurken yakaladığı halde sadece seyretmekle yetinmesi hızırın dop olduğuna işaret@xemrexxx in meryemi fosur fosur uyurken hızır çoktan orada ayoll kadının kendinden haberi yok
@batuhankaralar @destere @Harunnn60 @mrt-06
suzicik benim önümdede öyle yatsın bende herşeyi kabul ederdimKiz suziciğim hiZira planini kabul ettirdi sence gerçekten yakaladi mi safoz @Çiğdem-
suziyi uyurken yakaladığı halde sadece seyretmekle yetinmesi hızırın dop olduğuna işaret
suzicik benim önümdede öyle yatsın bende herşeyi kabul ederdim
hhahahah meryemin hızırı ikna ettiği sahnede vardı ama o sahne işime gelmediği için bunu koydum ayollKiz suziciğim hiZira planini kabul ettirdi sence gerçekten yakaladi mi safoz @Çiğdem-
hızırın olmadığı meryemin banyodayken hülyalara daldığı bir sahne yokmu biz meryoşu tek seviyoruz yanındkilerin kalabalık yapması kaliteyi düşürüyorhhahahah meryemin hızırı ikna ettiği sahnede vardı ama o sahne işime gelmediği için bunu koydum ayoll
Hhahah öyle bir sahnesi vardı @xemrexxx göstersin sanahızırın olmadığı meryemin banyodayken hülyalara daldığı bir sahne yokmu biz meryoşu tek seviyoruz yanındkilerin kalabalık yapması kaliteyi düşürüyor
kullanıma müsaitler yoklukta gider oysa kızlar konusunda bolluk yaşıyoruz bollukta meryoşla gelmen lazım
hhahah yazın kilo bile verdim beee sen benim son halimi görmedin tabi facede paylasmıstım ama senin face hesabı kilitlenmiş ayollkullanıma müsaitler yoklukta gider oysa kızlar konusunda bolluk yaşıyoruz bollukta meryoşla gelmen lazım
forumda @Çiğdem- giller için reklamda yayınlanıyormuş
bir yıldır girdiğimiz yok şifreyi bile unuttum kendime yeni bir face açayım sırf resimlerini görmek için değer bence ama ben açar açmaz beni ekleyeceksin sevdiklerin listesinehhahah yazın kilo bile verdim beee sen benim son halimi görmedin tabi facede paylasmıstım ama senin face hesabı kilitlenmiş ayoll
hahahah sen aç eklerim tabikide ayoll önceki hesabın uçmuş zaten şifresini hatırlsanda giremezsin sanırımbir yıldır girdiğimiz yok şifreyi bile unuttum kendime yeni bir face açayım sırf resimlerini görmek için değer bence ama ben açar açmaz beni ekleyeceksin sevdiklerin listesine
hahahah sen aç eklerim tabikide ayoll önceki hesabın uçmuş zaten şifresini hatırlsanda giremezsin sanırım
bak burada meryoş nasıl istediğini kabul ettiriyor izlebir yıldır girdiğimiz yok şifreyi bile unuttum kendime yeni bir face açayım sırf resimlerini görmek için değer bence ama ben açar açmaz beni ekleyeceksin sevdiklerin listesine
bak burada meryoş nasıl istediğini kabul ettiriyor izle
izledimde boşuna izledim beklentilerimi karşılamayan bir sahnebunu @destere izlesin bee
izledimde boşuna izledim beklentilerimi karşılamayan bir sahne
konuyu değiştirdim meryemin hızırı ikna etmesini koydu önceki videonun uzun versionubak burada meryoş nasıl istediğini kabul ettiriyor izle
Bir gün herkes Meryemin gücünü görecekkonuyu değiştirdim meryemin hızırı ikna etmesini koydu önceki videonun uzun versionu
meryeme ben bile 10 verdim etklinkte harun 😱😱😱
ayyy senden bildirim almayı özlemişiz ayoll böyle ara sıra kendini hatırlat ayollBir gün herkes Meryemin gücünü görecek
konuyu değiştirdim meryemin hızırı ikna etmesini koydu önceki videonun uzun versionu
meryeme ben bile 10 verdim etklinkte harun 😱😱😱