İYİ puanlar @batuhankaralar @MasacRE- tşşkler
ama sankı @MasacRE- @destere den korkusuna az daha yüğskek vermeye korkmus gibi![]()
Ne korkacam be @destere den o kadar efsanenin arasında arabaya bu puan fazla bile
İYİ puanlar @batuhankaralar @MasacRE- tşşkler
ama sankı @MasacRE- @destere den korkusuna az daha yüğskek vermeye korkmus gibi![]()
iyi bakalim. hayirli olsun şimdidenHaftasonu inşallah. Bugün başka özel bir gün geçirdim. Kafa dinledim. Keyif.![]()
Atma be erken yolladım ben :zaBelki en son sen gönderdin.![]()
Sezen'in bir şarkısına 3 verip ötekisine 8 vermenin mantığı nedir@yatutarsa'nın oyları;
turkuazz (Gülşen - Gel Çarem) - 13 puan
Ahmad (Levent Yüksel - Zalim) - 12 puan
xemrexxx (Yıldız Tilbe - Delikanlım) - 11 puan
Harunnn60 (Sertab Erener - Yanarım) - 10 puan
denizz19 (Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı) - 9 puan
EFE UYSAL (Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al) - 8 puan
MayısKralı (Candan Erçetin - Hangi Aşk Adil Ki) - 7 puan
Bully (Çelik - Hercai) - 6 puan
sokak sanati (Whitney Houston - I Will Always Love You) - 5 puan
Faji (Celine Dion - My Heart Will Go On) - 4 puan
batuhankaralar (Sezen Aksu - Gülümse) - 3 puan
Billy Kane (Grup Laçin - Bekar Gezelim) - 2 puan
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Araba) - 1 puan
serdar ortaça söyle yanlıs kişiyi takip ediyor @BullyBeni de Niran Ünsal ve Serdar Ortaç takip ediyor, ne yani hepimiz Twitter'dan takip eden sanatçıların şarkısını mı paylaşalım![]()
Ya senin oyu son anda gördüm hasta kafam işte.Atma be erken yolladım ben :za
Çok değerli isimler gerçektenBeni de Niran Ünsal ve Serdar Ortaç takip ediyor, ne yani hepimiz Twitter'dan takip eden sanatçıların şarkısını mı paylaşalım![]()
Neyse iyi puanını aldık daha konusmana gerek yok ayollNe korkacam be @destere den o kadar efsanenin arasında arabaya bu puan fazla bileBu puanda çocukluğumuzun hatrına yani yoksa bu kadar da etmez o şarkı
![]()
Birinin 3'lük birinin 8'lik bir şarkı olmasıSezen'in bir şarkısına 3 verip ötekisine 8 vermenin mantığı nedir![]()
Daha sonuç ve benim açıklama yapma faslım var.
bekliyoruz cnmTOPLAM PUANLAR 5 DK SONRA SİZLERLE.... Elenen isim şok edecek!!!!!!!! İlk 3'de kim var? mrt-06'nın çok önemli açıklaması ne? BİRAZDAN!!!!!