Yok ben sadece tahminen söylüyorum, sonuçlara bozuldu herhalde.aaa sen biliyormusun bu sokak sanatının olayını sonuclardan sonra bliyorsan kutumuzdan söylesene merak ettim yarışma için yaptığını sanmıyorum okadar özen göstermiyordu çünkü
başka birşey olmuş belli
Sen pek katılmıyorsun diye demedim yoksa tabii ki senin de potansiyelin oldukça yüksek.
Ev arkdsımla sorun yaşıyorum diyordu ama oda doğrumu söylyor yalanmı belli değilki ayollYok ben sadece tahminen söylüyorum, sonuçlara bozuldu herhalde.
Nedense hep armut olarak okuyorum.1.olursak hepinize benden Arnavut ciğeri
Aynen geçen seni trollediğini unutmadık.Ev arkdsımla sorun yaşıyorum diyordu ama oda doğrumu söylyor yalanmı belli değilki ayoll
ne zaman inansam trolleniyoruz
Ozan meşgul bir insan artık forumla ilgilenmiyor.
Bölüme yenilikler getiriyorum 3 DK'ya bitircem ondan sonra tam 22.00'da başlarız.son 5 dakıka yavas yavas baslayalım cnm @EFE UYSAL diriliş ertuğrulu gel burada yorumlayalım
Beni gıcık yapmışdın ya benim mesajını unlike yapmamla ilgili, oradan gıcıkdım sana.Yani gözunde değildik demek neyse
Geldim @mrt-06
Herkes nerde baslamadıkmı?
huhu yanlızım konuda
yanlış yerdemiyim ?
22 idi ya saatler karıştı
neyse ben gideyim yine
bekliyoruzEvet arkadaşlar başlıyoruz, bu hafta en çok katkıyı sağlayan üyemizin evine bir adet Ülker Çikolatalı Gofret göndereceğim.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @Maskeli Fedai @MEnes @destere