Senide seviyoz kiz ama tabi ayrıöyle oldu zaten seven az beni onuda al kimse kalmasın
![]()
Senide seviyoz kiz ama tabi ayrıöyle oldu zaten seven az beni onuda al kimse kalmasın
![]()
Senide seviyoz kiz ama tabi ayrı![]()
salla gitsin. sende sevmebiliyorum diyorum işte seven az diyebunada şükür sizin yeriniz ayrı ama hiç şanslı değilim sevilmek konusunda
![]()
salla gitsin. sende sevme![]()
aklıma getirdin bu şarkıyıöyle yapıyorum zaten çokda iyi geliyor bana böyle olmak
aklıma getirdin bu şarkıyı
Melek senle konusalımmı ? sesli
şuan konuşasım var birileriyle
evdeyim uyuyacaktım ama uykumu açtınız ve sessiz oturasım yok![]()
bekle geliyorum face ozamanaa konuşalım yalnızım evde babam camide annemde komşuda![]()
Siz konuşun![]()
@vadikızı ne güzel ses tonun var kız. kayseri şivesimi o. hoşuma gitti üslubun![]()
benim dialekt hiç bir yere uymuyor şivem yaniayy konuştukda yazmak kolayda konuşmak heyecanlandım konuşurken zeynebim
ile sesi çok güzel yaa@dosmosi
evet kayseri şivesi nörüyon ne yapıyon gadası falan![]()
konuştukSiz konuşun![]()
benim dialekt hiç bir yere uymuyor şivem yanimalum bir sürü dil karıştı hatlar
konuştuk![]()
aslında bana herşey yakışıyorhahaha @destere dışındakilere yakışmayan bir smile cnm diğer üyelere yasaklanmalı hatta çünkü destereye sempatiklik katıyor sadece diğerlerine iticilik katıyor haberin olsun ayoll![]()
![]()
![]()
Bundan sonra herseye alınmak yok.anlıyorum canım bir çok dili bir arada kullanınca oluyor işte ama varya sana güçlüsün
demiştim ya sesinde bile o gücü görmek çok güzeldi