hazirana Müthiş dizi gelicek büyük sıkıntı sezon finaline girince Adı Sihirli Hayatlar Mayısta yada Haziranbaşlık iç karartıcı mutluyken bile konuya girince insanı hüzün kaplıyor![]()
başlık iç karartıcı mutluyken bile konuya girince insanı hüzün kaplıyor![]()
aaa bu finalmıydı ayoll 2.bölmden 😱😱😱
senin için karartmak için yapmıştım bu diziyi o protestodan sonrases çıkarma finalmişkurtuluyoruz bu diiden
![]()
hhahaha zor kurtulursun ayoll yeni dizi tanıtımı çıkmış bileses çıkarma finalmişkurtuluyoruz bu diiden
dersi senmi verdin @Çiğdem- mi ders verdi ben orayı anlamadım![]()
için kararmadımı gereken dersi aldın eğer benim senaryomu protesto yaparsınses çıkarma finalmişkurtuluyoruz bu dizden
dersi senmi verdin @Çiğdem- mi ders verdi ben orayı anlamadım![]()
başarılı oldun o zaman eline koluna sağlıksenin için karartmak için yapmıştım bu diziyi o protestodan sonra
sanki yenisi aşk dizisine benziyor belki bir umut bomba patlamaz bundahhahaha zor kurtulursun ayoll yeni dizi tanıtımı çıkmış bile![]()
![]()
https://fav10.net/forum/threads/yeni-sihirli-dizi-başlıyor-sihirli-hayatlar-yakında.264516/#post-2954700
eğlenceli bir dizi başlıyor benden Sihirli hayatlarbaşarılı oldun o zaman eline koluna sağlıkartık bitirebilirsin diziyi
dersinde bir kararı olmalı vur deyince öldürüyorsun
![]()
aşk dizisi olsuneğlenceli bir dizi başlıyor benden Sihirli hayatlar
istediğimden yazmadım destereye ders için yazdım gereken dersi verdimDizin tutmadi galiba 2.bolumden final yapiyorsun![]()