hazirana Müthiş dizi gelicek büyük sıkıntı sezon finaline girince Adı Sihirli Hayatlar Mayısta yada Haziranbaşlık iç karartıcı mutluyken bile konuya girince insanı hüzün kaplıyor
başlık iç karartıcı mutluyken bile konuya girince insanı hüzün kaplıyor
aaa bu finalmıydı ayoll 2.bölmden 😱😱😱
senin için karartmak için yapmıştım bu diziyi o protestodan sonrases çıkarma finalmiş kurtuluyoruz bu diiden
hhahaha zor kurtulursun ayoll yeni dizi tanıtımı çıkmış bileses çıkarma finalmiş kurtuluyoruz bu diiden
dersi senmi verdin @Çiğdem- mi ders verdi ben orayı anlamadım
için kararmadımı gereken dersi aldın eğer benim senaryomu protesto yaparsınses çıkarma finalmiş kurtuluyoruz bu dizden
dersi senmi verdin @Çiğdem- mi ders verdi ben orayı anlamadım
başarılı oldun o zaman eline koluna sağlık artık bitirebilirsin diziyi dersinde bir kararı olmalı vur deyince öldürüyorsunsenin için karartmak için yapmıştım bu diziyi o protestodan sonra
sanki yenisi aşk dizisine benziyor belki bir umut bomba patlamaz bundahhahaha zor kurtulursun ayoll yeni dizi tanıtımı çıkmış bile
https://fav10.net/forum/threads/yeni-sihirli-dizi-başlıyor-sihirli-hayatlar-yakında.264516/#post-2954700
eğlenceli bir dizi başlıyor benden Sihirli hayatlarbaşarılı oldun o zaman eline koluna sağlık artık bitirebilirsin diziyi dersinde bir kararı olmalı vur deyince öldürüyorsun
aşk dizisi olsun ama içinde sihir olunca sanki yine bir yerden bomba kokusu geliyoreğlenceli bir dizi başlıyor benden Sihirli hayatlar
istediğimden yazmadım destereye ders için yazdım gereken dersi verdimDizin tutmadi galiba 2.bolumden final yapiyorsun