psikolojik baski uygulama bana 😡
Kaan mevzusunu anlat dusunuruz
Yok o konu beni sıkıntıya düşürür olmaz.
psikolojik baski uygulama bana 😡
Kaan mevzusunu anlat dusunuruz
sen böyle dedikce ben daha cok merak ediyorum amaYok o konu beni sıkıntıya düşürür olmaz.
sen böyle dedikce ben daha cok merak ediyorum ama
neyse tamam. Kaan sinirlenince cekilmiyor. bende nasipimi alirim yoksaÖzür dilerim unut bence yoksa Kaan bana kızacak.
neyse tamam. Kaan sinirlenince cekilmiyor. bende nasipimi alirim yoksa
evet birkackez kizdirdik ve cok korktum kendisindenSende tanıyorsun zaten.
@destere istemiyorum dedi.
Şimdi açtım da Dilek de kayıpmış. 😱Gördüm.
Zuhal'de olaylar olaylar Asel geldi Ali'yireddetti.😱 Kizonce reddedildi şimdi ben istemiyorum dedi.
Şimdi açtım da Dilek de kayıpmış. 😱
Onu bilmiyordum ne zaman yapmış. Ne uğursuz program.Aynen esmer Dilek'te kaza yapmış.
Onu bilmiyordum ne zaman yapmış. Ne uğursuz program.
Ne diyim geçmiş olsun. Şuan açıklama yapıyor. .ssDün yapmış resimlerini yayınladı Zuhal.
Zuhal açıklama yapacakmış. Programda kriterleri sormaya başladı. Bi ayar veriyor gibi sanki Diyanet olayından sonra.
Ne diyim geçmiş olsun. Şuan açıklama yapıyor. .ss
Güzel konuştu ama.Ben panaromaya daldım. Hanife olayımıymış.
Güzel konuştu ama.
Gereksiz yükleniliyor kıza, sanki bir tek o var ama şu var sosyal medyada bazen abartılı hareketleri oluyor mesela küfürlü videosu. Onun dışında Zuhal'in diğer değindiği nokta da haklı insanların işi gücü yok bizi izleyip eleştiriyor kapatın izlemeyin o zaman dedi.Beni inandırdılar yaa samimi geliyor.
Gereksiz yükleniliyor kıza, sanki bir tek o var ama şu var sosyal medyada bazen abartılı hareketleri oluyor mesela küfürlü videosu. Onun dışında Zuhal'in diğer değindiği nokta da haklı insanların işi gücü yok bizi izleyip eleştiriyor kapatın izlemeyin o zaman dedi.
Altta yine az sonra açıklama diyor. @sokak sanati
Reyting yükseltme taktiği ya bende yapacam bunu.Beklenen açıklama o o zaman.
Reyting yükseltme taktiği ya bende yapacam bunu.