psikolojik baski uygulama bana 😡
Kaan mevzusunu anlat dusunuruz![]()
Yok o konu beni sıkıntıya düşürür olmaz.
psikolojik baski uygulama bana 😡
Kaan mevzusunu anlat dusunuruz![]()
sen böyle dedikce ben daha cok merak ediyorum amaYok o konu beni sıkıntıya düşürür olmaz.![]()
sen böyle dedikce ben daha cok merak ediyorum ama![]()
neyse tamam. Kaan sinirlenince cekilmiyor. bende nasipimi alirim yoksaÖzür dilerim unut bence yoksa Kaan bana kızacak.![]()
neyse tamam. Kaan sinirlenince cekilmiyor. bende nasipimi alirim yoksa![]()
evet birkackez kizdirdik ve cok korktum kendisindenSende tanıyorsun zaten.![]()
@destere istemiyorum dedi.![]()
Şimdi açtım da Dilek de kayıpmış. 😱Gördüm.
Zuhal'de olaylar olaylarAsel geldi Ali'yireddetti.😱 Kizonce reddedildi şimdi ben istemiyorum dedi.
![]()
Şimdi açtım da Dilek de kayıpmış. 😱
Onu bilmiyordum ne zaman yapmış.Aynen esmer Dilek'te kaza yapmış.![]()
Onu bilmiyordum ne zaman yapmış.Ne uğursuz program.
![]()
Ne diyim geçmiş olsun.Dün yapmış resimlerini yayınladı Zuhal.
Zuhal açıklama yapacakmış. Programda kriterleri sormaya başladı. Bi ayar veriyor gibi sanki Diyanet olayından sonra.![]()
Ne diyim geçmiş olsun.Şuan açıklama yapıyor. .ss
Güzel konuştu ama.Ben panaromaya daldım. Hanife olayımıymış.![]()
Gereksiz yükleniliyor kıza, sanki bir tek o var ama şu var sosyal medyada bazen abartılı hareketleri oluyor mesela küfürlü videosu. Onun dışında Zuhal'in diğer değindiği nokta da haklı insanların işi gücü yok bizi izleyip eleştiriyor kapatın izlemeyin o zaman dedi.Beni inandırdılar yaa samimi geliyor.![]()
Gereksiz yükleniliyor kıza, sanki bir tek o var ama şu var sosyal medyada bazen abartılı hareketleri oluyor mesela küfürlü videosu. Onun dışında Zuhal'in diğer değindiği nokta da haklı insanların işi gücü yok bizi izleyip eleştiriyor kapatın izlemeyin o zaman dedi.
Altta yine az sonra açıklama diyor.@sokak sanati
Reyting yükseltme taktiği ya bende yapacam bunu.Beklenen açıklama o o zaman.![]()
Reyting yükseltme taktiği ya bende yapacam bunu.![]()