Survivor 2017 - 13. Bölüm Fragmanı

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
İlgiliyle izlenen Survivor 2017'de sular durulmuyor.

Pazar akşamı 12. Bölüm konseyinde Çılgın Sedat tarafından aday gösterilen Adem yeni bölümde Sedat ile yüzleşiyor. Fragmanda göründüğü kadarı ile Adem ile kavga eden Serhat Akın dahil herkes Sedat'ın hatalı olduğunu takıma en çok yararlı ismi söyleyerek kendi ayaklarına sıktığını dile getiriyor.

İşte olay yüzleşmenin olacağı yeni bölüm fragmanı;

Denisa'dan iyi olabilirler ona bir sey demem :A Tugce'yi sevdim demedim iyi yarisiyor dedim aslinda seviyorum da ama bazen havali hareketler falan yapiyor o zaman pek hos olmuyor :A dün sadece oyunu izledim konseye de biraz baktim Sedat sacma konustu Adem ona agzinin payini verdi :A benim tek favorim Berna bence sende onu tut cok iyi kiz erkeklerdede Eser'i seviyorum :A

Bende güzel dedim zaten seviyorum demedim.:A
Aynen Adem'i artık kimse durduramaz Sedat büyük hata yaptı dün tt de oldu Adem. Adem'e destek büyük.:Z
Berna Eser ve Adem'den sonra belki favorim olur.:A
Fragmana ne diyorsun. Şahika mı ne ne diyor öyle.😱

Bende güzel dedim zaten seviyorum demedim.:A
Aynen Adem'i artık kimse durduramaz Sedat büyük hata yaptı dün tt de oldu Adem. Adem'e destek büyük.:Z
Berna Eser ve Adem'den sonra belki favorim olur.:A
Fragmana ne diyorsun. Şahika mı ne ne diyor öyle.😱
Eger bu sene ünlülerden biri sampiyon olursa o kisi Adem olur bence digerleri pek sampiyonluk havasinda degiller ama Adem'in de biraz daha acilmasi lazim :A Sahika'yi hic anlamadim kafasi güzel galiba ya da rüya görmüs olabilir :A

Eger bu sene ünlülerden biri sampiyon olursa o kisi Adem olur bence digerleri pek sampiyonluk havasinda degiller ama Adem'in de biraz daha acilmasi lazim :A Sahika'yi hic anlamadim kafasi güzel galiba ya da rüya görmüs olabilir :A

Dengeler değişir zamanla ama İlhan Mansız dahil bende kimsede bir şampiyon havası göremedim. Adem oyunlarda biraz daha iyi performans sergilese efso olur ama hep Eser'i alıyor tıkanıyor.:( Ama gönüllülerde şampiyonluğu inanan daha çok işim var her ne kadar az oyun kazansalarda.:F
Bence de aşk itirafı değil o Acun algı yapıyor.:A

Dengeler değişir zamanla ama İlhan Mansız dahil bende kimsede bir şampiyon havası göremedim. Adem oyunlarda biraz daha iyi performans sergilese efso olur ama hep Eser'i alıyor tıkanıyor.:( Ama gönüllülerde şampiyonluğu inanan daha çok işim var her ne kadar az oyun kazansalarda.:F
Bence de aşk itirafı değil o Acun algı yapıyor.:A
Zamanka acilir artik :A gönüllülerde Eser Ogeday ve Volkan var ama Eser'in sampiyonluk sansi daha fazla su anda :A
Ask itirafi degildir zaten kime ask itirafi yapacak durup dururken bence kesin rüya görmüstür onu anlatiyordur :A

Zamanka acilir artik :A gönüllülerde Eser Ogeday ve Volkan var ama Eser'in sampiyonluk sansi daha fazla su anda :A
Ask itirafi degildir zaten kime ask itirafi yapacak durup dururken bence kesin rüya görmüstür onu anlatiyordur :A

Ogeday geçen yılın tekrarına girer bence Eser varken şansı yok.:A Geçen haftanın sms'leri açıklandı mı(b) Eser nasıl oy aldı..
Rüya fikri mantıklı. Yoksa evli olanlar var orada saçmalamış olur.:F

Ogeday geçen yılın tekrarına girer bence Eser varken şansı yok.:A Geçen haftanın sms'leri açıklandı mı(b) Eser nasıl oy aldı..
Rüya fikri mantıklı. Yoksa evli olanlar var orada saçmalamış olur.:F
Yok Acun bu sene smsleri aciklamiyor neden bilmiyorum gecen sene acikliyordu :A ben Sahika'yi da evli diye biliyorum zaten :A