TVen Fav10 İtirafları 49.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine baş jüri mi olacak? :A
İtiraf 6
destere seninle ilk tanışmamız kötü başlamıştı ve Bully aramizi düzeltmek için seni bana baya savundu. Sonrasında inişli çıkışlı bir arakadaslik iliskimiz oldu. en ciddi "tartışmamiz" dan sonra (aralık ayında)senle günlerce hiç muhhabetimiz olmadi ve seni bile özleyebilecegimi anladim :) bu arada bana pis isveçli deyişin bile artık hoşuma gidiyor :D herşey güzel ilerliyor ama 5 kuma işini unut(16/01/2017)
- dosimosi -

------------------

teşekürler @dosimosi ama daha içten samimi ve daha yakın bir mesaj bekliyordum:) sanki mesajın bekleye bekleye bayatlamış gibi :)

ayy gerekirse ablasını kapmak için biraderin her türlü çirkefliğine katlanırız :)ulaşılmak istenen hedefler çok cazip olunca çekilen çileler önemini yitiriyor :)
Taibikide juri başkanım bizde seçim sistemi yok ayoll diktatör sistemi var
:A :A :A

belki ufak dokunuşlarla bayatlaştirmişimdir :A
bari @Çiğdem- burdayken rahat dur :A

hogatha her arkamı döndüğümde bir parlak kovalıyor :) yani bana söyleyecek bir laf bulamaz kendisi daha kabahatli :)
sen yalnız itirafına sanırım fazla dokunuşta bulunmuşsun :) sıcaklığını kaybetmiş sanki :) hanı söyliyimde maksat dostlar alışverişte görsün misali bir itiraf (tabi bu dostlar alışverişte görsünün isveççesi nedir ne değildir bilemem:) ) yani öylesine bir itiraf diyeyim :)

İtirafları okudum önceki haftadan çok farklı itiraflar yok fazla:) @Çiğdem- ile @dosimosi nin yaptığı itiraflarada tamamıyla katılıyorum:)
Konu için emeğine sağlık @Mrt-06:)

Son düzenleme:
hogatha her arkamı döndüğümde bir parlak kovalıyor :) yani bana söyleyecek bir laf bulamaz kendisi daha kabahatli :)
sen yalnız itirafına sanırım fazla dokunuşta bulunmuşsun :) sıcaklığını kaybetmiş sanki :) hanı söyliyimde maksat dostlar alışverişte görsün misali bir itiraf (tabi bu dostlar alışverişte görsünün isveççesi nedir ne değildir bilemem:) ) yani öylesine bir itiraf diyeyim :)
yok ya sadece smile değişti :D
artık son itirafimdi bu galiba neyse kisaca özetlersek arkadaşlığını seviyorum 😉

ben doğal jüri başkanıyım haklarım doğumla birlikte kazanılmış haklar bir nevi kraliyet ailesindeki asalet bendede var :)

iki aylık ara verdim:) iki aydan önce başlatırsan yarışmayı geçici jüri başkanı bulman lazım :)
O zaman hafif sürtüşmelerimiz olabilir ama Emel Sayın ya da Zeki Müren ile katılıcam @destere bu sefer harcamaz beni bence. :A
yok öye 2 ay ama 1.5 ay gibi sürer bu yarışma sonra yavas yavas baslayacaz @destere hem bu sefer sana 1 verme hakkıda vericem atacanın masacreye verdiği gibi :A :A :A

ben doğal jüri başkanıyım haklarım doğumla birlikte kazanılmış haklar bir nevi kraliyet ailesindeki asalet bendede var :)

iki aylık ara verdim:) iki aydan önce başlatırsan yarışmayı geçici jüri başkanı bulman lazım :)
Keşke jüri değil de sende yarışmacı olsan daha eğlenceli olurdu bence. :)

yok ya sadece smile değişti :D
artık son itirafimdi bu galiba neyse kisaca özetlersek arkadaşlığını seviyorum 😉
bende seni seviyorum :) ama diğer türlü mümkün değilse arkadaş olarakta sevebilirim yani sorun yok:) hem devamlı arkadaş kalacak değiliz belki ilerde dahada hararet basar bizi :))

Keşke jüri değil de sende yarışmacı olsan daha eğlenceli olurdu bence. :)
o kadar insanın nefretini kazanmışımki her yarışmada ilk hafta beni şutlarlardı :))

yok öye 2 ay ama 1.5 ay gibi sürer bu yarışma sonra yavas yavas baslayacaz @destere hem bu sefer sana 1 verme hakkıda vericem atacanın masacreye verdiği gibi :A :A :A
senin bana yapmadığın torpili millet birbirine kolayca yapıyor:) yani orda sana kırılmam lazımdı onca ricama rağmen biri kabul etmedin :))

bende seni seviyorum :) ama diğer türlü mümkün değilse arkadaş olarakta sevebilirim yani sorun yok:) hem devamlı arkadaş kalacak değiliz belki ilerde dahada hararet basar bizi :))
yazimdaki son cümleyi oku 😉
yazin malatyada şemsıyeli sokakta selfi çekeriz belki birlikte :D

o kadar insanın nefretini kazanmışımki her yarışmada ilk hafta beni şutlarlardı :))

senin bana yapmadığın torpili millet birbirine kolayca yapıyor:) yani orda sana kırılmam lazımdı onca ricama rağmen biri kabul etmedin :))
Yok ya kendini bu kadar hor görme, sende sevdiğimiz bir isimsin. Senin eğlenceli yapını bildiğimiz için takılıyoruz sana, yoksa sen gittiğin zamanlarda hep adın geçer "destere de olsa keşke" şeklinde. :)

yazimdaki son cümleyi oku 😉
yazin malatyada şemsıyeli sokakta selfi çekeriz belki birlikte :D
ben genelde aceleci davranıp mesajın sonundaki asıl vurguyu kaçırıyorum hep:) evet dediğin gibi yani arkadaşlığımızı bir şemsiye çatısı altında sıklaştırmak en iyisi bencede :))

Ablacım bence bu kararını gözden geçirmelisin. .ss

Ablacım bence bu kararını gözden geçirmelisin. .ss
Çocuğunda canı çekiyor ayoll hem sana 1 vermemek saçmalık dedin @mrt-06 :A :A :A

@destere bu sezon her isteğin gerçekleşmiş olucak ayoll sende fazla naz etme :A :A :A

Yok ya kendini bu kadar hor görme, sende sevdiğimiz bir isimsin. Senin eğlenceli yapını bildiğimiz için takılıyoruz sana, yoksa sen gittiğin zamanlarda hep adın geçer "destere de olsa keşke" şeklinde. :)
tabi tabi :)yalandan kim çarpılmışki bugüne kadar? :) şimdi her yalan söyleyen çarpılsaydı eminim Z harfine benzer bir hal alıp kıvranıp dururdun :))

Çocuğunda canı çekiyor ayoll hem sana 1 vermemek saçmalık dedin @mrt-06 :A :A :A

@destere bu sezon her isteğin gerçekleşmiş olucak ayoll sende fazla naz etme :A :A :A
Benim sözüm benim program için geçerliydi. .ss

tabi tabi :)yalandan kim çarpılmışki bugüne kadar? :) şimdi her yalan söyleyen çarpılsaydı eminim Z harfine benzer bir hal alıp kıvranıp dururdun :))
Ben yalan söylemem merak etme. :)

Bahar Candan'lı itiraf güldürdü. O ne dans la. :F Kim yapmışsa sağolsun gece gece güldürdü. :D
Genel itiraflara iyi bakarsak iyileri var.
Şu ego vs. ile ilgili itiraflar bence gereksiz. Abi karşındaki egolu ve ya nasıl sana ne? kendi iyi olduklarınla konuş, takma kimseyi. Fame olunca herkese bi ego gelir zaten. :D
Şu yapmacıklıkla ilgili itiraf vardı galiba yerinde olmuş, çok yapmacık kişiler var bi sürü maşallah. :D

Aklımda var, bi gün itiraf yazacam uzun uzun zaman sonra. :smirkcat:
Emeğine sağlık @mrt-06 caniko. :hearteyecat: