herzaman etiketlerimde olacaksınyinede arada bir hatırlamaya devam et fazlada arayı açmayalım![]()
görmediysen alinti yapip etiketliyeyim yine ? itiraf hakkındaydi
herzaman etiketlerimde olacaksınyinede arada bir hatırlamaya devam et fazlada arayı açmayalım![]()
evet görmedimherzaman etiketlerimde olacaksınbu arada benim şarkı kısmında bir konuda adini geçirdim etiketledim ama olmadı galiba etiket. fikrini bilsem iyi olur aslında.
görmediysen alinti yapip etiketliyeyim yine ? itiraf hakkındaydi
bulayim bi ozamanevet görmedimalıntı yaparsan gelirim mesaja
![]()
orda 25 sayfa var işin kolay olmayacakbulayim bi ozaman![]()
senin için değerorda 25 sayfa var işin kolay olmayacak![]()
Evet 19 da açıklayacağım ama 15 oy var elimde bir kere daha etiket yapayım@denizz19 oylar ne alemde ?19damı açıklıyorsun?
Evet 19 da açıklayacağım ama 15 oy var elimde bir kere daha etiket yapayım@denizz19 oylar ne alemde ?19damı açıklıyorsun?
ok. erken açiklanıyor. dizimiz başlamadan biter.Evet 19 da açıklayacağım ama 15 oy var elimde bir kere daha etiket yapayım
@destere @MayısKralı @vadikızı @Doğu @Billy Kane @Sherlock @batuhankaralar @RüzgarGülü @HeisenBerg @GunesinOglu
Elimde ne kadar oy varsa açıklarım yapacak bir şey Yok zorla da bir şey Olmuyorok. erken açiklanıyor. dizimiz başlamadan biter.
@Doğu kırdı, dün okadar söyledim.
neyse oyunlarıyka meşgül olsun bir daha.
hakkında bir itiraf yaptım şimdiElimde ne kadar oy varsa açıklarım yapacak bir şey Yok zorla da bir şey Olmuyor3 gün oldu Yani. Evet dizi başlamadan biter
![]()
Sırf hakkımda itiraf yaptırmak için en sona sakladım
Dün bütün gün uyudum bugün gönderirim inşallahok. erken açiklanıyor. dizimiz başlamadan biter.
@Doğu kırdı, dün okadar söyledim.
neyse oyunlarıyka meşgül olsun bir daha.
senin kafa yerinde değil galibaSırf hakkımda itiraf yaptırmak için en sona sakladımYine büyük resmi gördüm bee
![]()
ben kime oy kullan dediysem bana oy ver diye belirtmedim@Doğu Demet Akbağ desteğini bekliyor![]()
Ben böyleyim işteben kime oy kullan dediysem bana oy ver diye belirtmedim
Cansu Dere elendiği için puanları değisebilir biraz![]()
bem ilk hafta öyleydim sonra biraktim. yoruluyor insanBen böyleyim işte![]()
Ben relaxım bu konularda hee eski hevesli günlerim yok böyle şeylerdebem ilk hafta öyleydim sonra biraktim. yoruluyor insan![]()
evet gördük bu haftaBen relaxım bu konularda hee eski hevesli günlerim yok böyle şeylerdeMesela Sıla'nın tanıtımını yapmaya ihtiyaç duymam çünkü garanti 1.lik
![]()
Hee Atacan seni de kazanmış demekevet gördük bu hafta
bakalim bu hafta nasıl bir konsept olacak şarkılarda.
artik orda baş jüriyim![]()
öyle olduHee Atacan seni de kazanmış demek![]()