TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta (Sonuçlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şöyle bir konsept nasıl olur? "MusicSurvivor şampiyonları" sadece o şarkıcıların şarkıları yarışacak mesela. .ss

Şöyle bir konsept nasıl olur? "MusicSurvivor şampiyonları" sadece o şarkıcıların şarkıları yarışacak mesela. .ss

O zaman Sezen şarkıları kategorisi çıkmalı.:A

Beyonce etkisiyle 2016'nın en çok tıklanan şarkısı birinci olacak gibi hissediyorum :A

yanlız Allah sonumuzu hayır etsin bir total @mrt-06 bir survivorcı @Bully yönetecek forumu :(
Onların havası bana sökmez hoş Ozan'ın da sökmüyordu :F

Beyonce etkisiyle 2016'nın en çok tıklanan şarkısı birinci olacak gibi hissediyorum :A

Berbattı :F

Tamam işte mesela Çiğdem ile aynı konuda konuşamayacaksın, @vadikızı @denizz19'a tatlım canım diyemeyecek vs vs. :A
Üff sen kimsin be daha dünkü çocuk senden mi izin alacam .ss

bugün kendimi pek özel hissediyorum :A
@mrt-06 bende yoğun gün olmasına rağmen konunda aktif olacam :A birazdan yola koyulurum 40 dakikaya evdeyim. teşekkürler
ve @denizz19 özel hissetmeme sebep olduğun için sanada tesekkürler :love1:

Bir suru guzel konsept bulabilecekken sacma sapan konseptler yapma kanaldas gozunu seveyim. :(