senin anket isi 1 gun extra oldugu icin yine ayni gune denk geldinizBende anlamadım ki @denizz19'da bir uğursuzluk var sanki.
senin anket isi 1 gun extra oldugu icin yine ayni gune denk geldinizBende anlamadım ki @denizz19'da bir uğursuzluk var sanki.
O konuda bir düzenleme yapacağım.senin anket isi 1 gun extra oldugu icin yine ayni gune denk geldiniz
Yarın 22.00.
Deniz 1 saatte bitiremeyeceğine göre bu iş yatar Aslında şarkı falan paylaşmazsan bir buçuk saatte biter gibi, Atacan da 22.30'a doğru başlatabilir@mrt-06 ben sonuçları 21:00 da açıklayacağım bilgine
Ya yine mi böyle olacak ben ertelemem bu kez söyleyeyim. Atacan da yarın açıklasın hep ben mi fedakarlık edeceğim .ssDeniz 1 saatte bitiremeyeceğine göre bu iş yatar Aslında şarkı falan paylaşmazsan bir buçuk saatte biter gibi, Atacan da 22.30'a doğru başlatabilir
Yani öbür günYa yine mi böyle olacak ben ertelemem bu kez söyleyeyim. Atacan da yarın açıklasın hep ben mi fedakarlık edeceğim .ss
Oylarımı verdim.
Öncelikle en sıkıcı kısım oy vermek. Keşke bizden bi kopya olsa da o oyları verse yazsa.
Neyse ilk haftaya göre daha düşük buldum. Bence 4-5 isim elenme riski taşıyor geçen hafta bariz 1 kişi vardı.
Yabancı şarkılar iyi bu oylamada yüksek puan alırlar. İnş en yüksek ben alırım. @sokak sanati @yatutarsa
@mrt-06 Shakira ile elenince bu şarkıyı kullanamadım diye üzülmüştüm çok şükür senin sayende kullandık valla çok iyi oldu.
@Çiğdem- seninde şarkını beğendim.
Benim oy sayım yeterli gelmeyecek gibi sanırım yarına sarkma durumu olabilir@denizz19 seninle aynı saate denk geldik yine.
@denizz19 seninle aynı saate denk geldik yine.
Benim oy sayım yeterli gelmeyecek gibi sanırım yarına sarkma durumu olabilir
Yok ya sonra da eleyin beni dimi Posta kutuna bak admin yarısı Atacan bey@xemrexxx, @batuhankaralar, @Billy Kane, @EFE UYSAL 1 saat içinde göndermezseniz eksi puan yazılabilir.
İşte olduğum için yollayamıcam.@xemrexxx, @batuhankaralar, @Billy Kane, @EFE UYSAL 1 saat içinde göndermezseniz eksi puan yazılabilir.
Kesin bir şey söyle ona göre bugün ya da yarın açıklıycam. .ssBenim oy sayım yeterli gelmeyecek gibi sanırım yarına sarkma durumu olabilir
İyi hatırlattın teşekkürler.Sonuçlar bugünse başlığı düzeltene.
22'ye kadar topla işte. Atacan'ın reytinglerinden faydalanıp.
İşin kaçta bitiyor?İşte olduğum için yollayamıcam.
Yarın açıklarım bu hafta çok ilgilenemedim herkes saldı kendini yarın 19:00 gibi açıklarımKesin bir şey söyle ona göre bugün ya da yarın açıklıycam. .ss
İyi hatırlattın teşekkürler.
İşin kaçta bitiyor?
Tamam o zaman ben bu akşam açıklıyım, eğer yine böyle bir durum olursa ben ertelerim, sen o jesti yapmıştın.Yarın açıklarım bu hafta çok ilgilenemedim herkes saldı kendini yarın 19:00 gibi açıklarım
8.30 u bulur. Sonra dizim var zaten bugün oy moy yok sana.Kesin bir şey söyle ona göre bugün ya da yarın açıklıycam. .ss
İyi hatırlattın teşekkürler.
İşin kaçta bitiyor?
Ortalamana yazık olacak.8.30 u bulur. Sonra dizim var zaten bugün oy moy yok sana.
Yarışma sayısı arttı insanlar oy göndermek istemiyor .ss daha farklı zaman bulamadın mı Senin hepsi yarışmacı olduğundan mecburen oy gönderiyorlar benim yarışmacılar yolluyor jüriler Allahlık .ssTamam o zaman ben bu akşam açıklıyım, eğer yine böyle bir durum olursa ben ertelerim, sen o jesti yapmıştın.
Valla bişey diyimmi elenirsem üzülmem vaktim yok çünkü foruma zaman ayirmama.Ortalamana yazık olacak.