Çiftler Yarışıyor 2.Sezon Başvuru

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
Türk dizi çiftlerinin yarıştığı yarışma 'Çiftler Yarışıyor' geri dönüyor! Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon finalde Zeyno Memoli'yi (@Çiğdem- ) deviren Bihter Behlül (sokak sanati) kazanmıştı. Bakalım bu sezon neler olacak?

Önce geçtiğimiz sezon kimler nasıl elenmişti hatırlayalım?

1.Hafta @Bully - Zeynep Kerem (Güneşi Beklerken) - Yarışmadan Çekildi
2.Hafta @eskici - Yunus Pembe (Cennet Mahallesi)
3.Hafta @DarkLeqenD - Ayşen Şener (Hangimiz Sevmedik)
4.Hafta @batuhankaralar Elif Polat (Kurtlar Vadisi)
5.Hafta @xemrexxx Carlos Yaren (Ulan İstanbul)
6.Hafta @vadikızı Songül Güney (Kırgın Çiçekler)
8.Hafta @turkuazz Yaman Mira (Medcezir)
9.Hafta @Aserat Poyraz Ayşegül (Poyraz Karayel)
9.Hafta @denizz19 Reyhan Mazhar (denizz19)

Bu sezon bazı değişiklikler olacak onları sonra açıklayacağım. Kadro en az 11 en fazla 15 kişiden oluşacak.

SON BAŞVURU TARİHİ: 5 Şubat 2017 19.00 (başvurular özelden)

@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı@denizz19 @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı@xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Harunnn60@tolgab @Mr.At @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @RüzgarGülü​

cocuklar-duymasin-in-haluk-ve-meltem-i-8093720_x_9009_o.jpg

2.Sezonun İlk Çifti Meltem&Haluk ( @denizz19 )Oluyor!

@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock

@Aserat Dizi Savşları'nı başlatsa Kadın İsterse ile katılacaktım ama başlatmadı bende o yüzden Canan(Alev)&Zafer çifti diyorum. :) Pek iddiam yok sadece diziyi yeniden izlemek istiyorum buna vesile sahne de bakarım. :)

@Aserat Dizi Savşları'nı başlatsa Kadın İsterse ile katılacaktım ama başlatmadı bende o yüzden Canan(Alev)&Zafer çifti diyorum. :) Pek iddiam yok sadece diziyi yeniden izlemek istiyorum buna vesile sahne de bakarım. :)
Yazın buralarda olursan katılırsın zaten, şimdi yürütecek zaman ve hevesim yok. :A

@denizz19 senin programda ben etiket yaparken patentini alsaydım keşke @sokak sanati @mrt-06 den sonra şimdide @MayısKralı almış listemi sonrada bana bildirim gelmiyor diye niye yazmıyon diye söylenenler oluyor.
@destere sayemde herkesin listesinde ilk sırada oluyorsun ve ben yokum haliyle o listede :A

Yarışacak arkadaşlara başarılar, belki jüri olurum. :)

@denizz19 senin programda ben etiket yaparken patentini alsaydım keşke @sokak sanati @mrt-06 den sonra şimdide @MayısKralı almış listemi sonrada bana bildirim gelmiyor diye niye yazmıyon diye söylenenler oluyor.
@destere sayemde herkesin listesinde ilk sırada oluyorsun ve ben yokum haliyle o listede :A

keşke aynı etiketi geçen hafta yapsalardı bir işe yarardı:) şimdi ilk sırada olmak pek bir anlam ifade etmiyor :)

Yarışacak arkadaşlara başarılar, belki jüri olurum. :)
kendi yerime atadım seni :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan