Ben de kötüyüm ama pozitif konuşuyorum .ssdünden beri kötüyüm normaldir
sen benim kadar kötü değilsindirBen de kötüyüm ama pozitif konuşuyorum .ss
Kalbinin kırık olmasını sağlayacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Ama sen böyle soğuk nevale cevaplar verince benim de hiç havam kalmıyor.sen benim kadar kötü değilsindir
hem hastayım hemde kalbim kırık 😉
seninle alakalı değilki! uzaktan yakından alakan yok.Kalbinin kırık olmasını sağlayacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Ama sen böyle soğuk nevale cevaplar verince benim de hiç havam kalmıyor.
Ama konuşmaların üzücüseninle alakalı değilki! uzaktan yakından alakan yok.
sen tam tersine yüzümü güldürensin
üzgünüm çünkü kusura bakmaAma konuşmaların üzücü
İyi puan aldın bendenüzgünüm çünkü kusura bakma
bugüne iyi olurum sandım ama hala aynı haldeyim.
ilkez ikinci güne aynı moralsizlik devam ediyor
ok seninkine bakmadım henüz bakalımİyi puan aldın benden
tamam
Ziyanın 10 metrelik pardon 5 metrelik yada dur dur Aslan gibi aslanı çakı ile nasıl öldürdüğünü dinliyoruz.
Kısa ve öz olan sahnemize güzel puanlarınıza talibiz
@destere @MasacRE- @MEnes @Doğu @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @FaJi @eskici @Ahmad @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat @tolgab @Sherlock @yatutarsa @HeisenBerg
ve yarışmacı rakiplerim :
@Bully @vadikızı @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @mrt-06 @MayısKralı
sahnelerinizi @denizz19 e yollamanız için son 2 saat 8 dakika kalmıştır.
günün son hatırlamasınıda yaptım.
herkese bol şans
Oylarımı kullandım.
sürpriz iki isim listede sıçrama yaşadı,
bir isim ilkkez ortalarda bir puanlama aldı.
@turkuazz ve @Bully sıralamanız yine birbirinin ardında, bakalım bu hafta hanginiz bir üst sırada olacak.
bol bağırmalı sahneler vardı bu hafta ve
komedi dalındaki @denizz19 ve @xemrexxx ninde sıralamaları ard arda.
ve başka 2 isimde bu haftaki sıralamalarına alışkın.
@MayısKralı @mrt-06 @sokak sanati @vadikızı ve üstte etiketkedigim rakiplerim. değerli sunucumuzu yormayın ve bir an önce oylamanızı yapın.
izledigim bir diziden gelmissin iyi fakat rakipler cok iyiler bu hafta sen benden hic birsey bekleme benceMetin Akdülger nasıl
izledigim bir diziden gelmissin iyi fakat rakipler cok iyiler bu hafta sen benden hic birsey bekleme bence
bence sen onada hazir ol1 vermediysen sıkıntı yok
Oylarımı kullandım.
sürpriz iki isim listede sıçrama yaşadı,
bir isim ilkkez ortalarda bir puanlama aldı.
@turkuazz ve @Bully sıralamanız yine birbirinin ardında, bakalım bu hafta hanginiz bir üst sırada olacak.
bol bağırmalı sahneler vardı bu hafta ve
komedi dalındaki @denizz19 ve @xemrexxx ninde sıralamaları ard arda.
ve başka 2 isimde bu haftaki sıralamalarına alışkın.
@MayısKralı @mrt-06 @sokak sanati @vadikızı ve üstte etiketkedigim rakiplerim. değerli sunucumuzu yormayın ve bir an önce oylamanızı yapın.
benimkinden daha iyi degildir kesinBen bu hafta baya iddialı geldim bağırış çağırış.
Oyumu verdim sana iyi verdik..
benimkinden daha iyi degildir kesin
birkere trip atmistin benimki ilk aciklaninca sonra baktigimda benimkinden düsük vermistin