Bu adamı Sıla mor etmişti
Yani tamam işli sayılmam ama o kadar da işsiz değilim
Bir değişiklik olsun dedim bu hafta
beni sonlara bırakma gebertirim seni bak şaka şaka istediğin zaman açıkla canım
Bu adamı Sıla mor etmişti
Takılıyorum ya Murat Yıldırım'ı çok sevdiğim söylenemez ama seni severimBu hafta eleneceğimi tahmin ediyorum bu arada 2 suskunların fazla olduğunu düşünmüyorum seni sende Murat'ın kutusunu çoktan kazmışsın sanırım
Bizde komplo teorileri bitmez biliyorsun
Sen de öylesin umarim beni elememissindir
ok @Bully e darbemi geciktiriyon yaniBu adamı Sıla mor etmişti
Aslında sahnen çok iyiydi ama öbür sahnelerde fazla iddalıydı 2 puan için üzgünüm
Bu hafta benden 1 almadin icin rahat olsunBizde komplo teorileri bitmez biliyorsun
Sen de öylesin umarim beni elememissindir
Ben sana şimdi elimin tersiyle geçiricem o olacak. @sokak sanati@sokak sanati oyları
Metin Akdülger 9 (Döktürmüş. O değil de Medcezir’den çıkan herkes bir diziye girmiş. Yıldız doğurmuş dizi devamlı..)
Sarp Akkaya 8
Murat Yıldırım 7
Cansu Dere 6
Nur Fettahoğlu 5 (Sahne güzel ama sahnede Nurdan iyi oyuncular var. Duyguyu müzik geçirmiş Nur değil)
Şener Şen 4 (Muhteşem sahne ama İlyas Salman yıldız o sahnede Şener Şen değil.)
Demet Akbağ 3
Gonca Vuslateri 2
Vadikızı 1
Ayıpsınok @Bully e darbemi geciktiriyon yani
Yok biliyorum takıldığını yanıtı yazarken takıldığının farkında olarak yazdımTakılıyorum ya Murat Yıldırım'ı çok sevdiğim söylenemez ama seni severim
Çok gözüme soktun bu darbe işini, senden hangi puanı alırsam alayım şaşırmayacamok @Bully e darbemi geciktiriyon yani
@sokak sanati bundan sonraki hiç bir tripini kaale almayacam ve senin gibi tripte atmayacam 😉