niye fırlartır ve gider dedin kendin için kendinden niye 3. tekil kişi olarak bahsediyorsun bipolar mısın?Ben bu rezalete daha fazla göz yumamam Çiğdem'e bardak fırlatır Ve gider...
niye fırlartır ve gider dedin kendin için kendinden niye 3. tekil kişi olarak bahsediyorsun bipolar mısın?Ben bu rezalete daha fazla göz yumamam Çiğdem'e bardak fırlatır Ve gider...
Saf mısın oy at dedim Yıldızlar içinDemin oy paylaş diye @mrt-06 yerine beni etiketledin olay bu.
Sana ne kırıkniye fırlartır ve gider dedin kendin için kendinden niye 3. tekil kişi olarak bahsediyorsun bipolar mısın?
Üşeniyorum.Saf mısın oy at dedim Yıldızlar için
Sana ne kırık
yinede bundn iyisi vrdır cnm o tuhaf şrkıyı nerden buldun ABurda olamıcamı söylemiştim geç gelmek zorunda kaldım @dosimosi olmasa şarkı bile
zor bulurdum ben
Saf mısın oy at dedim Yıldızlar için
Sana ne kırık
yinede bundn iyisi vrdır cnm o tuhaf şrkıyı nerden buldun A
Sen ybncı şrkılrl ran iyi değil keşke benden yardım istseydin ama kader buymus geçmiş olsun cnmGayet güzel şarkıydı sana garip gelebilir
Tam değil baya geç kaldın ben tam 21'de yazdım.Alexander Rybaki tam ben almıştım geç kaldım.ss @mrt-06
Boş ver kanka sen de pop müzik kategorisinde dirilişi seçersinAlexander Rybaki tam ben almıştım geç kaldım.ss @mrt-06
Unuttum o ara şarkı seçmeyiTam değil baya geç kaldın ben tam 21'de yazdım.
Stratejik karar vereceğim forumun hayran kaldığı parça seçecem ve msde 1. olmuşBoş ver kanka sen de pop müzik kategorisinde dirilişi seçersin