Iyimis Suan Bamsı Helenayı teselli ediyorKumanda pederde o bastı. .ss
Iyimis Suan Bamsı Helenayı teselli ediyorKumanda pederde o bastı. .ss
Vasilyus tırstı.Iyimis Suan Bamsı Helenayı teselli ediyor
Sen hangi kanalı izliyon.Neyi tirsacak herkesi alt etti
Dirilisin kanali Vasilyus reyize biat edeceksinizSen hangi kanalı izliyon.
Dizide her bölüm moğollardan bahsediyolar inşallah geri dönerler.Dirilisin kanali Vasilyus reyize biat edeceksiniz
Dönmezler filmi bekleyeceksin ;ADizide her bölüm moğollardan bahsediyolar inşallah geri dönerler.
şu @Billy Kane yi gözetle iyice ayoll başk kanal falan diyor dururken bir süre denetim ltında tut onu göz hapisinde
Emrin olurşu @Billy Kane yi gözetle iyice ayoll başk kanal falan diyor dururken bir süre denetim ltında tut onu göz hapisinde
Bak kendi izlemiyor sayfada olamıyor haliyle sana yaptırıyor her şeyi.Emrin olur
Bak kendi izlemiyor sayfada olamıyor haliyle sana yaptırıyor her şeyi.
sen erkeksin oyüzden efeye seni gözetleme görevi verdim oda erkek olduğu için banyoda yatak odanda her yerde seni takip edebilir @EFE UYSALEmrin olur
Vasilyus reyis geliyor @Billy Kanesen erkeksin oyüzden efeye seni gözetleme görevi verdim oda erkek olduğu için banyoda yatak odanda her yerde seni takip edebilir @EFE UYSAL
Tefurun ölmesinden biraz durgundu bu bölüm aayoll ama hftaya bol aksiyon olucak gibiVasilyus reyis geliyor @Billy Kane
Vasilyus Türkleri birbirine düşürecekTefurun ölmesinden biraz durgundu bu bölüm aayoll ama hftaya bol aksiyon olucak gibi
@MEnes dediği gibi zekasıda ön planda vasilyusun enes ne ypıyor acaba bu arada ayolVasilyus Türkleri birbirine düşürecek
Hiç gözükmüyor eskiden yorumlara gelirdi.sss Hanlı Pazarı Vasilyus yakında alır@MEnes dediği gibi zekasıda ön planda vasilyusun enes ne ypıyor acaba bu arada ayol
şuan gitti görünüyor zten pazarHiç gözükmüyor eskiden yorumlara gelirdi.sss Hanlı Pazarı Vasilyus yakında alır
Vasilyus şuanda hiç hata yapmadı her yaptığı çok iyi işledi Uralın kellesi gidebilir haberin olaşuan gitti görünüyor zten pazar
Sen kanali mi kapattin.sss
Vasilyus tekfur olucak simdi
Hani sevmiyordunOldu valla
o değilde Aslıhan üzüldüm bu bölüm ben ya