IyimisKumanda pederde o bastı. .ss
IyimisKumanda pederde o bastı. .ss
Vasilyus tırstı.IyimisSuan Bamsı Helenayı teselli ediyor
![]()
Sen hangi kanalı izliyon.Neyi tirsacak herkesi alt etti![]()
Dirilisin kanaliSen hangi kanalı izliyon.![]()
Dizide her bölüm moğollardan bahsediyolar inşallah geri dönerler.Dirilisin kanaliVasilyus reyize biat edeceksiniz
![]()
Dönmezler filmi bekleyeceksin ;ADizide her bölüm moğollardan bahsediyolar inşallah geri dönerler.![]()
şu @Billy Kane yi gözetle iyice ayoll başk kanal falan diyor dururken bir süre denetim ltında tut onu göz hapisinde
Emrin olurşu @Billy Kane yi gözetle iyice ayoll başk kanal falan diyor dururken bir süre denetim ltında tut onu göz hapisinde![]()
![]()
![]()
Bak kendi izlemiyor sayfada olamıyor haliyle sana yaptırıyor her şeyi.Emrin olur![]()
Bak kendi izlemiyor sayfada olamıyor haliyle sana yaptırıyor her şeyi.![]()
sen erkeksin oyüzden efeye seni gözetleme görevi verdim oda erkek olduğu için banyoda yatak odanda her yerde seni takip edebilir @EFE UYSALEmrin olur![]()
Vasilyus reyis geliyorsen erkeksin oyüzden efeye seni gözetleme görevi verdim oda erkek olduğu için banyoda yatak odanda her yerde seni takip edebilir @EFE UYSAL![]()
![]()
![]()
Tefurun ölmesinden biraz durgundu bu bölüm aayoll ama hftaya bol aksiyon olucak gibi
Vasilyus Türkleri birbirine düşürecekTefurun ölmesinden biraz durgundu bu bölüm aayoll ama hftaya bol aksiyon olucak gibi![]()
@MEnes dediği gibi zekasıda ön planda vasilyusun enes ne ypıyor acaba bu arada ayolVasilyus Türkleri birbirine düşürecek![]()
![]()
![]()
Hiç gözükmüyor eskiden yorumlara gelirdi.sss Hanlı Pazarı Vasilyus yakında alır
şuan gitti görünüyor zten pazarHiç gözükmüyor eskiden yorumlara gelirdi.sss Hanlı Pazarı Vasilyus yakında alır![]()
Vasilyus şuanda hiç hata yapmadı her yaptığı çok iyi işledişuan gitti görünüyor zten pazar![]()
Sen kanali mi kapattin.sss
Vasilyus tekfur olucak simdi![]()
Hani sevmiyordunOldu valla
o değilde Aslıhan üzüldüm bu bölüm ben ya![]()