TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Kuzeydeki ülkeler eurovisiona baya önem veriyor sanırım. Norveç, Finlandiya, İsveç falan hep yarışmada iddialı oluyorlardı çünkü benim bildiğim :D
ben gecen bir yerdede belirtim aylarca program yapilir. herhafta belirli sayida sarkilar bir üst tura cikar ve finalde kazanani yollarlar. juri ve halk secer.
Türkiye gibi hadi eurovisiyona gidiyon bir sarki al yaris demezler :A

Tüyo vermek gibi olmasın da Wild Dances'ı seçen olursa benden tam puan (ya da tama çok yakın) alır, aradan kaç yıl geçmesine rağmen hala dinliyorum. Tabii Everyway That I Can, We Could be the Same veya My Number One'a da hayır demem doğrusu. :A

Onu düşünüyordum 😱

İlk haftamızın konsepti, sizin oylarınızla uzak ara Eurovision Şarkıları oldu!
** Saat tam 21.00 oldu ve şarkı seçimleri başlamış bulunmakta, acele eden şarkıyı kapar!
ÖNEMLİ UYARILAR, OKUYUNUZ;
- Şarkıyı konudan, önce paylaşan alır.
- Şarkıyı kazandıktan sonra özelden recap aralığını belirterek bana gönderiniz. Recap en az 1 DK, en fazla 1.30 DK olmalı.

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60

İlk haftamızın konsepti, sizin oylarınızla uzak ara Eurovision Şarkıları oldu!
** Saat tam 21.00 oldu ve şarkı seçimleri başlamış bulunmakta, acele eden şarkıyı kapar!
ÖNEMLİ UYARILAR, OKUYUNUZ;
- Şarkıyı konudan, önce paylaşan alır.
- Şarkıyı kazandıktan sonra özelden recap aralığını belirterek bana gönderiniz. Recap en az 1 DK, en fazla 1.30 DK olmalı.

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60

Burda mı paylaşcaz. :D