TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Şu an yarışmacıların en azından yarısı Everyway That I Can'ı düşünüyordur eminim :A Bakalım kim kapacak merak ettim ben de :A

Ben MusicSurvivor'da 3.olmuştum o şarkıyla illa forumun başka sevdiği şarkı çıkar 1.lik şansı düşük yani bakalım ben başka düşünüyorum :A

Ben MusicSurvivor'da 3.olmuştum o şarkıyla illa forumun başka sevdiği şarkı çıkar 1.lik şansı düşük yani bakalım ben başka düşünüyorum :A

Daha önce yazmışsın Norveçliyi düşünüyorum diye. O mu yoksa başka birini mi buldun :D
Bence milliyetçilik duygularımız kabaracak Türkler ön sırada olacak ona göre ilk tercihinizin Türklerden olması mantıklı olur :D

Daha önce yazmışsın Norveçliyi düşünüyorum diye. O mu yoksa başka birini mi buldun :D
Bence milliyetçilik duygularımız kabaracak Türkler ön sırada olacak ona göre ilk tercihinizin Türklerden olması mantıklı olur :D
ben yıllardır izledim.
benim favorilerimle gelen güzel puanlar alır.
@vadikızı daha cok sarkı var. onu alan olursa sana baska sarkılarla gelirim

ben yıllardır izledim.
benim favorilerimle gelen güzel puanlar alır.
@vadikızı daha cok sarkı var. onu alan olursa sana baska sarkılarla gelirim

Ben yarışmayı pek sevmiyorum da Türkiye yarışmadan çekilene kadar izliyorduk Trt'den işte onun heyecanı güzel oluyordu :) Son yıllarda yarışanları hiç bilmiyorum yani :D

Tüyo vermek gibi olmasın da Wild Dances'ı seçen olursa benden tam puan (ya da tama çok yakın) alır, aradan kaç yıl geçmesine rağmen hala dinliyorum. Tabii Everyway That I Can, We Could be the Same veya My Number One'a da hayır demem doğrusu. :A

Ben yarışmayı pek sevmiyorum da Türkiye yarışmadan çekilene kadar izliyorduk Trt'den işte onun heyecanı güzel oluyordu :) Son yıllarda yarışanları hiç bilmiyorum yani :D
bende cekildikten sonra biraktim sayilir ama isvec inanilmaz önem veriyor. radyoda gazetede heryerde illaki haberimiz oluyor :A

bende cekildikten sonra biraktim sayilir ama isvec inanilmaz önem veriyor. radyoda gazetede heryerde illaki haberimiz oluyor :A

Kuzeydeki ülkeler eurovisiona baya önem veriyor sanırım. Norveç, Finlandiya, İsveç falan hep yarışmada iddialı oluyorlardı çünkü benim bildiğim :D