MayısKralı da anons etmemişti kimse bir şey demedi ben dışındaŞimdi anons etmesen sen bize hatırlatmadın diye çıkışanlar olur ben bilmiyor muyum bu forum güruhunu.
MayısKralı da anons etmemişti kimse bir şey demedi ben dışındaŞimdi anons etmesen sen bize hatırlatmadın diye çıkışanlar olur ben bilmiyor muyum bu forum güruhunu.
Ben duşa giriyorum şimdi akşam görüşürüz.MayısKralı da anons etmemişti kimse bir şey demedi ben dışında
Tellak lazım mı
Şu an yarışmacıların en azından yarısı Everyway That I Can'ı düşünüyordur eminim Bakalım kim kapacak merak ettim ben de
@vadikızı aksama 21 de burdamisin? bana öm de yaz hangilerini sectin sana önerecegim cok güzel sarkilar var. seçersin
@vadikızı aksama 21 de burdamisin? bana öm de yaz hangilerini sectin sana önerecegim cok güzel sarkilar var. seçersin
Eurovision da 2 tane yabancı şarkıyı çok beğenmiştim bakalım
yaz sen söylerim.Asıl sen benle ömye gel senin çok sevebileceğin bir şarkı düşünüyorum ama forumun kararı ne olur
Çatlayın sizAsıl sen benle ömye gel senin çok sevebileceğin bir şarkı düşünüyorum ama forumun kararı ne olur
Senden yabancı şarkı seçimi görmek çok şaşırtıcı olacak hele vadikızından
Asıl sen benle ömye gel senin çok sevebileceğin bir şarkı düşünüyorum ama forumun kararı ne olur
Senden yabancı şarkı seçimi görmek çok şaşırtıcı olacak hele @vadikızından
Ben MusicSurvivor'da 3.olmuştum o şarkıyla illa forumun başka sevdiği şarkı çıkar 1.lik şansı düşük yani bakalım ben başka düşünüyorum
Daha önce yazmışsın Norveçliyi düşünüyorum diye. O mu yoksa başka birini mi buldun
Bence milliyetçilik duygularımız kabaracak Türkler ön sırada olacak ona göre ilk tercihinizin Türklerden olması mantıklı olur
ben yıllardır izledim.Daha önce yazmışsın Norveçliyi düşünüyorum diye. O mu yoksa başka birini mi buldun
Bence milliyetçilik duygularımız kabaracak Türkler ön sırada olacak ona göre ilk tercihinizin Türklerden olması mantıklı olur
Onuda düşünüyorum Ama favorim farklı
ben yıllardır izledim.
benim favorilerimle gelen güzel puanlar alır.
@vadikızı daha cok sarkı var. onu alan olursa sana baska sarkılarla gelirim
İlk akla gelmeyeceklerdense kaparsın muhtemelen ama puanlaman nasıl olur bilemem
ben yıllardır izledim.
benim favorilerimle gelen güzel puanlar alır.
@vadikızı daha cok sarkı var. onu alan olursa sana baska sarkılarla gelirim
bende cekildikten sonra biraktim sayilir ama isvec inanilmaz önem veriyor. radyoda gazetede heryerde illaki haberimiz oluyorBen yarışmayı pek sevmiyorum da Türkiye yarışmadan çekilene kadar izliyorduk Trt'den işte onun heyecanı güzel oluyordu Son yıllarda yarışanları hiç bilmiyorum yani
bende cekildikten sonra biraktim sayilir ama isvec inanilmaz önem veriyor. radyoda gazetede heryerde illaki haberimiz oluyor