Deniz'einanırım. Bu cocugu ben Esra'ya yakıştırıyordum, sessiz sakin düzgün tipe benziyor. 360'da Baha telefon bağlantısı yapmiş. Orda vtr'de gördüm. Zuhal olayları anlatıyor aniden locada oturan Deniz'i kovuyordu. Çocuk şok içindeydi.
Dur şimdi Hanife'yi izliyorum önemli bir olay var sana laf yetiştiremiycem.
Araları bozuldu yine, Melisa'nın yüzünden. .ssHanife ile Serkan noldu bu arada.
resmen yılansın hanife dedin şovu açtım haber özetleri vardı.ssAraları bozuldu yine, Melisa'nın yüzünden. .ss
Hanife Star'da, bizdeki Solmaz.resmen yılansın hanife dedin şovu açtım haber özetleri vardı.ss
sedoşu ve şovu sattın mı 😱Hanife Star'da, bizdeki Solmaz.
Seda 18.20 gibi bitiyor, ondan sonra 10 DK Esra ile Zuhal'e bakıyorum.sedoşu ve şovu sattın mı 😱
Bugün çok entrikasız geçti bir şey yapmalıydım.skandal hain yetkilerini kullanmış .ss
sokak totoşu yıldızları da finalde kaybederse sen o zaman gör entrikayı düşene 1 tekme de sen at ki daha hızlı yuvarlansın felsefemle ortalığı karıştırıcamBugün çok entrikasız geçti bir şey yapmalıydım.
Araları bozuldu yine, Melisa'nın yüzünden. .ss
Show'cu olmussun sen bayağı hiç yakıstıramadım
Show'cu olmussun sen bayağı hiç yakıstıramadım
Star cı oldun kötü bu da. bize neler yaptı çok para istedi sanki çok matah müthiş bi insan kendisi.cadaloz bayan kendi kaybetti ama görüyorsun. dip yaptı oh ohZuhal'deyim ben be Esra ve Seda izlemiyorum.
Ali dediğim çocuk Naz'a gelmişti.
İyi yapmış Naz'a oh olsun.
4 aylık ödeme yapmamışsınız, kadın sözleşmeyi fesetmiş. Ayrıca dip yaptı diyon da Fox kaybederek daha çok dip yaptı.Star cı oldun kötü bu da. bize neler yaptı çok para istedi sanki çok matah müthiş bi insan kendisi.cadaloz bayan kendi kaybetti ama görüyorsun. dip yaptı oh oh
Sen herşeye inanmaya devam et öyle bişi yok o kadın sonradan havalandı ve iftiralar bakınız örnek esra da öyle yaptı FOX bir şey kaybetmedi son gazdevam günlük dizimiz 5-6 alarak hepsini tokatlayacak oh :H ohİyi yapmış Naz'a oh olsun.
4 aylık ödeme yapmamışsınız, kadın sözleşmeyi fesetmiş. Ayrıca dip yaptı diyon da Fox kaybederek daha çok dip yaptı.
Star cı oldun kötü bu da. bize neler yaptı çok para istedi sanki çok matah müthiş bi insan kendisi.cadaloz bayan kendi kaybetti ama görüyorsun. dip yaptı oh oh