OKLAVAMIN KORUMASI YETYOR BANAkız görüyon mu @dosimosi yi koruyor sana ne olursa olsun umrunda değil resmen satmış seni melek teyze kız çikinella
OKLAVAMIN KORUMASI YETYOR BANAkız görüyon mu @dosimosi yi koruyor sana ne olursa olsun umrunda değil resmen satmış seni melek teyze kız çikinella
soldaki ve oratadaki cirkinlesmis ama sagdaki guzeligi devam etmis.siz üçünüze bu programı uygulucam
Ekli dosyayı görüntüle 53637
beni bu konulra karıştırma ayollabooovv nasıl ilişkiler bunlar böyle 😱 @Forumdash glee ye döndü olay
bende korkmaya basladim.abooovv nasıl ilişkiler bunlar böyle 😱 @Forumdash glee ye döndü olay
abooovv nasıl ilişkiler bunlar böyle 😱 @Forumdash glee ye döndü olay
basta böyle aciklasana , adimizi cikaracan kiz 😡sen bizim aramızdaki dostluk aşkının ne kadar büyük olduğunu anlayamazsın
bizim ki en büyük dostluk aşkıdır
bende korkmaya basladim.
bu gidisle karsima cikan ilk adama kacacam kendimi kurtarmak icin
basta böyle aciklasana , adimizi cikaracan kiz 😡
@EFE UYSAL nerdesin la melek teyzen i götür şuradan forumun ahlakını bozuyor
ay hoşt çiğdemle destereyle çok takılmışsın senHiç izin verirmiyim ben buna @xemrexxx totoşuna helede asla
Terbiyesizleşmee bak yine şakanın dozunu kaçırıyorsun😡
ay hoşt çiğdemle destereyle çok takılmışsın sen
peru diyor totoş kendi izledikleri dizilere oy vermişler buradaki her dizi orada tv de yayınlanmıyorErgenler mi verdi oyları.
Elif ne alaka bir kere verseler ya Beren Gokyildiz mi ne o kıza. Kızdan oyunculuk fışkırıyor.