Perudakiler o zaman kalitesiz kitleymişperu diyor totoş kendi izledikleri dizilere oy vermişler buradaki her dizi orada tv de yayınlanmıyor
Perudakiler o zaman kalitesiz kitleymişperu diyor totoş kendi izledikleri dizilere oy vermişler buradaki her dizi orada tv de yayınlanmıyor
şimdi bktımda ödüllre ayy hiçbirini beğenmedim rezalet @xemrexxxxemrexxx yeni bir haber konusu açtı
Latina Turkish Awards Kazananları Belli Oldu
Latine TV (Peru)'nin düzenlediği Latina Turkish Awards'ın kazananları belli oldu. 1 milyon oyla en iyiler belirlendi. Kanalda yayınlanan Türk dizileri içinde en iyiler şöyle:
Orijinal formatta oku
- En unutulmaz an: Fatmagül'ün Suçu ne? (mahkeme sahnesi- final bölümü)
- Özel ödül: Zerrin Tekindor (Matmazel Deniz-Aşk-ı Memnu)
- En iyi kostüm: Aşk-ı Memnu
- En iyi müzik: Aşk-ı Memnu
- En beğenilen kötü karakter: Kendal (Karagül- Mesut Akusta)
- En iyi çocuk oyuncu: İsabella Damla Güvenilir (Elif)
- En iyi yardımcı erkek oyuncu: Metin Çekmez (Adını Feriha Koydum)
- En iyi yardımcı kadın oyuncu: Nebahat Çehre (Aşk-ı Memnu)
- En iyi aksiyon sahnesi: Bihter'in ölümü (Aşk-ı Memnu)
- En duygusal sahne: ''Anne Ben Ölüyorum'' (Aşk-ı Memnu)
- En seksi kadın oyuncu: Beren Saat
- En yakışıklı erkek oyuncu: Çağatay Ulusoy
- En iyi öpüşme sahnesi: Emir-Feriha
- En iyi çift: Emir-Feriha
- En iyi final: Fatmagül'ün Suçu Ne?
- En esin kaynağı karakter: Elif (İsabella Damla Güvenilir)
- En iyi kadın oyuncu: Beren Saat
- En iyi erkek oyuncu: Engin Akyürek
- En unutulmaz dizi: Fatmagül'ün Suçu Ne?
- Yılın dizisi: Aşk-ı Memnu
şimdi bktımda ödüllre ayy hiçbirini beğenmedim rezalet @xemrexxx
çiğdem ablam tokadı yapıştırmış faruğa ama ben yine de hatırlatayım tekrar (konuda yazıyor ama faruk anlamadı zaar) bunlar latina tv dizileri içinde en iyiler; muhteşem yüzyıl,sıla,ezel,gümüş vb. diziler atv peruda yayınlanıyor onlar dahil değil onlar dahil olsa sonuç farklı olurdu ; ayrıca 2016 yılı için ödüller yani binbir gece de dahil değilNe diyim aliştik ödülleri toplamaya
bende vijdan yaparsın diye zaten kendimi sağlama aldığıma emindimHhahah aa yok bu soğukta akşam vkti atıcak kadarda acımasız değilim ayoll
madagaskarda en iyi dizi seçilmiş elif dizisi @xemrexxx tosbaası ondan bahsediyor sanırımhhhha a konunu ne olduğudnan bile haberim yok şuan ayoll @destere
bunların hepsi kabulümdur
hahahha ayy çoğu zaman konu başlığına bile dikkat etmiyorum @xemrexxx okadar çok yerden etiket geliyorki ayoll sadece yzdığı mesajı okuyup cevaplıyorum yine nelere geldik flan bilmedenbende vijdan yaparsın diye zaten kendimi sağlama aldığıma emindim
madagaskarda en iyi dizi seçilmiş elif dizisi @xemrexxx tosbaası ondan bahsediyor sanırım
6 sezon 120 bölüm diziyi izlemen lazım yoksa çok beklersin ub üçlüyübende vijdan yaparsın diye zaten kendimi sağlama aldığıma emindim
madagaskarda en iyi dizi seçilmiş elif dizisi @xemrexxx tosbaası ondan bahsediyor sanırım
zaten konu başlığında bir tırt yok perulu bir kız vardı twitter da @xemrexxx topacı belki kızın ismini hatırlıyordur ben unuttum kıza bayağı bir asılıyordum bir zamanlar ama dil problem olmuştu yoksa beni behlül niyetine yatağa atmaya hazırdı )hahahha ayy çoğu zaman konu başlığına bile dikkat etmiyorum @xemrexxx okadar çok yerden etiket geliyorki ayoll sadece yzdığı mesajı okuyup cevaplıyorum yine nelere geldik flan bilmeden
arada gösterdiğin parçalar yetiyor bana bölümleri izlemesemde olur6 sezon 120 bölüm diziyi izlemen lazım yoksa çok beklersin ub üçlüyü
aaaa tövbe estafurullah yine ne anltıyorsun sen beee gece gece 😱😱😱zaten konu başlığında bir tırt yok perulu bir kız vardı twitter da @xemrexxx topacı belki kızın ismini hatırlıyordur ben unuttum kıza bayağı bir asılıyordum bir zamanlar ama dil problem olmuştu yoksa beni behlül niyetine yatağa atmaya hazırdı )
arada gösterdiğin parçalar yetiyor bana bölümleri izlemesemde olur
@destere totoşu perulu kızla kavga ediyordu pargalı benimdir diyordu kız da hayır benimdir diyordu sonra bir ara birbirlerine şeyeder gibi oldular
işte şeyedemedik şeyeder gibi oldukta tam bir şeyetseydik güzel olurdu dil bilmemezlik mani oldu )@destere totoşu perulu kızla kavga ediyordu pargalı benimdir diyordu kız da hayır benimdir diyordu sonra bir ara birbirlerine şeyeder gibi oldular
ben bir ara dalmışım öyle sanki @Doğu veya @MEnes le sohbet ettiğimi sandım pardon senmiydin hogatha ? şey diyordum bir ara twitterda perulu bir kız vardı ama kıza hiç yüz vermedim benim sevdiğim var sana noluyor dedim kız ağlayıp gitti
işte şeyedemedik şeyeder gibi oldukta tam bir şeyetseydik güzel olurdu dil bilmemezlik mani oldu )
ben bir ara dalmışım öyle sanki @Doğu veya @MEnes le sohbet ettiğimi sandım pardon senmiydin hogatha ? şey diyordum bir ara twitterda perulu bir kız vardı ama kıza hiç yüz vermedim benim sevdiğim var sana noluyor dedim kız ağlayıp gitti
hahhaah aa neden yaalna konusuyorsun bee @xemrexxx bksn @destere kız yüz vermemiş@destere totoşu perulu kızla kavga ediyordu pargalı benimdir diyordu kız da hayır benimdir diyordu sonra bir ara birbirlerine şeyeder gibi oldular
forumda neler olmuş diye baktımda bugün forumda hiçbişey olmamış çok duragan bir halde benim gibi bir animasyona başlamıştım gece sonra baktım sabah olmuş öyle izlerken uyumuşum animasyon çarptı beni animasyonda bir kız var @Çiğdem- çok sempatik bişey mutlaka izle oscar alabilir ama tam bitiremedim bitirsem puanda vereceğimçekemiyor cnm seni karizmasını
Animaasyon demişken ayoll madagaskar bakacaktın unutma onu buz devri kadar güzeldirforumda neler olmuş diye baktımda bugün forumda hiçbişey olmamış çok duragan bir halde benim gibi bir animasyona başlamıştım gece sonra baktım sabah olmuş öyle izlerken uyumuşum animasyon çarptı beni animasyonda bir kız var @Çiğdem- çok sempatik bişey mutlaka izle oscar alabilir ama tam bitiremedim bitirsem puanda vereceğim