Latina Turkish Awards Kazananları Belli Oldu

xemrexxx yeni bir haber konusu açtı

Latina Turkish Awards Kazananları Belli Oldu

C20c1RYXAAAIJH1.jpg

Latine TV (Peru)'nin düzenlediği Latina Turkish Awards'ın kazananları belli oldu. 1 milyon oyla en iyiler belirlendi. Kanalda yayınlanan Türk dizileri içinde en iyiler şöyle:
  • En unutulmaz an: Fatmagül'ün Suçu ne? (mahkeme sahnesi- final bölümü)
  • Özel ödül: Zerrin Tekindor (Matmazel Deniz-Aşk-ı Memnu)
  • En iyi kostüm: Aşk-ı Memnu
  • En iyi müzik: Aşk-ı Memnu
  • En beğenilen kötü karakter: Kendal (Karagül- Mesut Akusta)
  • En iyi çocuk oyuncu: İsabella Damla Güvenilir (Elif)
  • En iyi yardımcı erkek oyuncu: Metin Çekmez (Adını Feriha Koydum)
  • En iyi yardımcı kadın oyuncu: Nebahat Çehre (Aşk-ı Memnu)
  • En iyi aksiyon sahnesi: Bihter'in ölümü (Aşk-ı Memnu)
  • En duygusal sahne: ''Anne Ben Ölüyorum'' (Aşk-ı Memnu)
  • En seksi kadın oyuncu: Beren Saat
  • En yakışıklı erkek oyuncu: Çağatay Ulusoy
  • En iyi öpüşme sahnesi: Emir-Feriha
  • En iyi çift: Emir-Feriha
  • En iyi final: Fatmagül'ün Suçu Ne?
  • En esin kaynağı karakter: Elif (İsabella Damla Güvenilir)
  • En iyi kadın oyuncu: Beren Saat
  • En iyi erkek oyuncu: Engin Akyürek
  • En unutulmaz dizi: Fatmagül'ün Suçu Ne?
  • Yılın dizisi: Aşk-ı Memnu
Orijinal formatta oku
şimdi bktımda ödüllre ayy hiçbirini beğenmedim rezalet :A :A :A @xemrexxx

şimdi bktımda ödüllre ayy hiçbirini beğenmedim rezalet :A :A :A @xemrexxx
Ne diyim aliştik ödülleri toplamaya :X
çiğdem ablam tokadı yapıştırmış faruğa ama ben yine de hatırlatayım tekrar (konuda yazıyor ama faruk anlamadı zaar) bunlar latina tv dizileri içinde en iyiler; muhteşem yüzyıl,sıla,ezel,gümüş vb. diziler atv peruda yayınlanıyor onlar dahil değil onlar dahil olsa sonuç farklı olurdu ; ayrıca 2016 yılı için ödüller yani binbir gece de dahil değil :A

Hhahah aa yok bu soğukta akşam vkti atıcak kadarda acımasız değilim ayoll :F
bende vijdan yaparsın diye zaten kendimi sağlama aldığıma emindim :)

hhhha a konunu ne olduğudnan bile haberim yok şuan ayoll :A :A :A @destere
madagaskarda en iyi dizi seçilmiş elif dizisi @xemrexxx tosbaası ondan bahsediyor sanırım :)

bence siz de glee deki gibi böyle şarkılar söyleyin @destere kapar üçünüzü de:A
şu sarışın düz saçlı olan azıcık saf o @vadikızı olur:A
bunların hepsi kabulümdur :)

bende vijdan yaparsın diye zaten kendimi sağlama aldığıma emindim :)

madagaskarda en iyi dizi seçilmiş elif dizisi @xemrexxx tosbaası ondan bahsediyor sanırım :)

bunların hepsi kabulümdur :)
hahahha ayy çoğu zaman konu başlığına bile dikkat etmiyorum @xemrexxx okadar çok yerden etiket geliyorki ayoll sadece yzdığı mesajı okuyup cevaplıyorum yine nelere geldik flan bilmeden :A :A :A

hahahha ayy çoğu zaman konu başlığına bile dikkat etmiyorum @xemrexxx okadar çok yerden etiket geliyorki ayoll sadece yzdığı mesajı okuyup cevaplıyorum yine nelere geldik flan bilmeden :A :A :A
zaten konu başlığında bir tırt yok :) perulu bir kız vardı twitter da @xemrexxx topacı belki kızın ismini hatırlıyordur ben unuttum :) kıza bayağı bir asılıyordum bir zamanlar ama dil problem olmuştu yoksa beni behlül niyetine yatağa atmaya hazırdı :))

6 sezon 120 bölüm diziyi izlemen lazım yoksa çok beklersin ub üçlüyü :A
arada gösterdiğin parçalar yetiyor bana bölümleri izlemesemde olur :)

zaten konu başlığında bir tırt yok :) perulu bir kız vardı twitter da @xemrexxx topacı belki kızın ismini hatırlıyordur ben unuttum :) kıza bayağı bir asılıyordum bir zamanlar ama dil problem olmuştu yoksa beni behlül niyetine yatağa atmaya hazırdı :))

arada gösterdiğin parçalar yetiyor bana bölümleri izlemesemde olur :)
aaaa tövbe estafurullah yine ne anltıyorsun sen beee gece gece 😱😱😱
@xemrexxx

@destere totoşu perulu kızla kavga ediyordu pargalı benimdir diyordu kız da hayır benimdir diyordu sonra bir ara birbirlerine şeyeder gibi oldular :A
işte şeyedemedik:) şeyeder gibi oldukta tam bir şeyetseydik güzel olurdu :) dil bilmemezlik mani oldu :))

aaaa tövbe estafurullah yine ne anltıyorsun sen beee gece gece 😱😱😱
@xemrexxx
ben bir ara dalmışım öyle sanki @Doğu veya @MEnes le sohbet ettiğimi sandım:) pardon senmiydin hogatha ? şey diyordum bir ara twitterda perulu bir kız vardı ama kıza hiç yüz vermedim :) benim sevdiğim var sana noluyor dedim kız ağlayıp gitti :)

işte şeyedemedik:) şeyeder gibi oldukta tam bir şeyetseydik güzel olurdu :) dil bilmemezlik mani oldu :))

ben bir ara dalmışım öyle sanki @Doğu veya @MEnes le sohbet ettiğimi sandım:) pardon senmiydin hogatha ? şey diyordum bir ara twitterda perulu bir kız vardı ama kıza hiç yüz vermedim :) benim sevdiğim var sana noluyor dedim kız ağlayıp gitti :)
@destere totoşu perulu kızla kavga ediyordu pargalı benimdir diyordu kız da hayır benimdir diyordu sonra bir ara birbirlerine şeyeder gibi oldular :A
hahhaah aa neden yaalna konusuyorsun bee @xemrexxx bksn @destere kız yüz vermemiş :A :A :A

çekemiyor cnm seni karizmasını :A :A :A
forumda neler olmuş diye baktımda bugün forumda hiçbişey olmamış :) çok duragan bir halde benim gibi:) bir animasyona başlamıştım gece sonra baktım sabah olmuş öyle izlerken uyumuşum animasyon çarptı beni :) animasyonda bir kız var @Çiğdem- çok sempatik bişey mutlaka izle oscar alabilir ama tam bitiremedim bitirsem puanda vereceğim :)

forumda neler olmuş diye baktımda bugün forumda hiçbişey olmamış :) çok duragan bir halde benim gibi:) bir animasyona başlamıştım gece sonra baktım sabah olmuş öyle izlerken uyumuşum animasyon çarptı beni :) animasyonda bir kız var @Çiğdem- çok sempatik bişey mutlaka izle oscar alabilir ama tam bitiremedim bitirsem puanda vereceğim :)
Animaasyon demişken ayoll madagaskar bakacaktın unutma onu buz devri kadar güzeldir :A

forum sakin evet ama müziğin yolculuğu yayınlandı cnm gece dinle canın sıkılmasın ayoll
:A :A :A