Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

Sener Şeni degil beni küçümsedin hemde kac kere.
birinci olduğumda bile demedinmi dizi oyuncusuyla gelseydin elenirdin cabuk diye 😡
neyse hala dokunulmazsin. iyi olmaya devam :A
seviliyorsun :D
Çabuk elenirdin demedim ki, Şener Şen gibi bir efsaneyle yarıştığın için avantajlı olduğunu dile getirdim. Dizi oyuncusuyla gelsen gerçek başarını o zaman görürdük dedim :A

Dokunulmazlığım çabuk kalkacak gibi görünüyor :A

Sen de öyle :A

Çabuk elenirdin demedim ki, Şener Şen gibi bir efsaneyle yarıştığın için avantajlı olduğunu dile getirdim. Dizi oyuncusuyla gelsen gerçek başarını o zaman görürdük dedim :A

Dokunulmazlığım çabuk kalkacak gibi görünüyor :A

Sen de öyle :A
Pot kirarsan cabuk kalkabilir :A
simdi sürede veremiyom çünkü kendime güvenmiyorum :D
sana mesela pazartesi desem yarin sana kizmam gerekirse kendimi tutsam işime gelmez :D gerçi sana dargın olmayı beceremiyorum. çok çabuk yelkenler suya iniyor :A

Bahri Baba'nın en efsane sahnelerinden birisini ikinci haftamda harcıyorum. Elenme korkum var o yüzden next next diyerek ilerliyorum umarım beğenirsiniz :D (1:50-5:50 arası)

@Bully @dosimosi @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane
Nasıl bir sahne bu ?! gerçektende efsaneymiş.
bu hafta puanlamada zorlanacam belli oldu

Bu hafta Kemal Nihan yüzleşme sahnesi ile geliyoruz. Neslihan yine döktürüyor..
"Tanrı değilsin sen Kemal, Koruyamazsın.."
Çok anlamlı bir sahne ve çok güzel oynamış Neslihan.:bhr:

Vakti olan hepsini izlesin.
Recao isteyen 6.30'dan başlayıp 8.20'ye kadar izlesin.

@denizz19 @turkuazz @mrt-06 @destere @Bully @Çiğdem- @eskici @batuhankaralar @FaJi @tolgab @halukerogluFOX @Billy Kane @EFE UYSAL @Aserat @dosimosi @yader @MEnes @Doğu @MasacRE- @Ice_Cool_23 @RüzgarGülü @xemrexxx ve diğer herkes..
Yani illa videolarinda öpüşme sahneleri olacak :A çift yarışmasındaki gibi.
Neslihanin haykırışını beğendim :D Nur ile aynı kategoride olacak gibi. bakalım hanginiz galip geleceksiniz.
şuana kadar izlediklerim hepsi iyi. zorlanacam

Son düzenleme:
Nasıl bir sahne bu ?! gerçektende efsaneymiş.
bu hafta puanlamada zorlanacam belli oldu

Yani illa videolarinda öpüşme sahneleri olacak :A çift yarışmasındaki gibi.
Neslihanin haykırışını beğendim :D Nur ile aynı kategoride olacak gibi. bakalım hanginiz galip geleceksiniz.
şuana kadar izlediklerim hepsi iyi. zorlanacam

Olmayan videolarda var yakında gelir.:A
Neslihan çok iyi haykırıyor yaptığı en iyi şey bence.:D

Evet 4 tane kaldi ve onlardan 2 tanesinden umutluyum :A
Geçen haftaya göre bu hafta iddiali gelinmiş :D

Benim gözümde 5 tanesinde baya iyi oynamış 2 tanesinde döktürmüş.:D Yani bu haftada benim açımdan zayıf sahne seçtiğini söylüyorum haftayada çok iddialı değilim ama 3. Hafta sahnem şahane.:D

Özellikle Deniz yani kızı için ağlaması ve Kardeşi Ozan haykırışları muhteşem.:D

Benim gözümde 5 tanesinde baya iyi oynamış 2 tanesinde döktürmüş.:D Yani bu haftada benim açımdan zayıf sahne seçtiğini söylüyorum haftayada çok iddialı değilim ama 3. Hafta sahnem şahane.:D

Özellikle Deniz yani kızı için ağlaması ve Kardeşi Ozan haykırışları muhteşem.:D

evet Ozan dan sonra yine harika bir sahne izledik Deniz ile ilgili bölumde.
benim tüm sahneler hazir. 2 tanesi iyi ama diğerleri benim gözümde efsane :A
Hala sahne bakıyorum ama :D çok olunca seçenekte çok

Şimdi uyanma saati olan sahneyi izleyince mutlaka tüyler diken diken oluyor harika bir sahne olmuş:)

evet Ozan dan sonra yine harika bir sahne izledik Deniz ile ilgili bölumde.
benim tüm sahneler hazir. 2 tanesi iyi ama diğerleri benim gözümde efsane :A
Hala sahne bakıyorum ama :D çok olunca seçenekte çok

Senin final garanti gibi ben baya zorlanacağım @denizz19 yönetiyor neticede kendini finale çıkartmak için her şeyi yapar.:A

Şimdi uyanma saati olan sahneyi izleyince mutlaka tüyler diken diken oluyor harika bir sahne olmuş:)

Bence de muhteşem. İlk 3 dakikasını falan kullanacağım sadece Neslihan değil senaryo ve çekimler her şeyiyle bağırıyor sahne.:X

Senin final garanti gibi ben baya zorlanacağım @denizz19 yönetiyor neticede kendini finale çıkartmak için her şeyi yapar.:A

Bence de muhteşem. İlk 3 dakikasını falan kullanacağım sadece Neslihan değil senaryo ve çekimler her şeyiyle bağırıyor sahne.:X
inşallah ama bu işler belli olmaz. Burdaki arkadaş avantajım yok ama Oyuncum Efsane.
ilk tecrubemde okadar ilerlersem şahane olur tabiki. tadındada bırakmış olurum

inşallah ama bu işler belli olmaz. Burdaki arkadaş avantajım yok ama Oyuncum Efsane.
ilk tecrubemde okadar ilerlersem şahane olur tabiki. tadındada bırakmış olurum

Ilerlersen bende Türkan ablayla gelirim.:A
Düşündüm de muhteşem sahneleri var sadece Kara Gözlüm filmi ile bile tüm sezonu çıkarırım.:F @mrt-06