Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

biz jüriye yaranmasını bilen yarışmacı isteriz derindondurucu gibi yarışmacı bizden değildir nefret ettiğim yarışmacı tipidir :)
bak @Bully i görüyormusun dün kazayla iyi verdiğimi anlayınca nerdeyse beni göklere çıkaracaktı :) öyle olman lazım :)

geçenki ayıp neydiki ? oy vermeyimi unuttum naptım anlamadımki ? :)

Aynen oy vermedin. Finalde kesinlikle ver.:)

@OzaN size ne yaptida yari finale kadar cikti ?
bende onun gibi guvendiğim sahneyle gelirim oylari süpürürüm.
buzdolabi değilim ama firinda olamam :A
@OzaN için demiştim ya onun makamı yetiyor sen gariban bir favori üyesin admin olsan seninde beleşe forsun artar hem ozana yaranmak için candana oy verirken hanı günü gelirde @mrt-06 i @Bully i codminlikten şutlayıp beni o mevkiye getirir diye düşünüyordum yani öyle bir amacım vardı gerçi işe yaramadı kötüyede yaranılmaz zaten başka biri olsa onca candan puanından sonra beni çoktan codmin yapmıştı :)

Aynen oy vermedin. Finalde kesinlikle ver.:)
sen yoktunki yarışmada beroşun yeri garanti diye beroştan sonrakileri yarıştırmıştı:)

@OzaN için demiştim ya onun makamı yetiyor sen gariban bir favori üyesin admin olsan seninde beleşe forsun artar hem ozana yaranmak için candana oy verirken hanı günü gelirde @mrt-06 i @Bully i codminlikten şutlayıp beni o mevkiye getirir diye düşünüyordum yani öyle bir amacım vardı gerçi işe yaramadı kötüyede yaranılmaz zaten başka biri olsa onca candan puanından sonra beni çoktan codmin yapmıştı :)

sen yoktunki yarışmada beroşun yeri garanti diye beroştan sonrakileri yarıştırmıştı:)
Sende yöneticilik kumaşı yok. :)

Beren'in olduğu hafta vermedin zaten..

niye yaw kumaşım çok sağlamdır :) mübarek kumaşımda bile karizma akıyor:) yani kendim çıksam içinden sırf kumaşımı koltuğa oturtsam senden çok daha iyi codminlik yapar :)

noldu vermedimde ikincimi oldu sanki beroşumun seveni çok her daim zirvede :)

Evet 2. Oldu.:(

niye yaw kumaşım çok sağlamdır :) mübarek kumaşımda bile karizma akıyor:) yani kendim çıksam içinden sırf kumaşımı koltuğa oturtsam senden çok daha iyi codminlik yapar :)

noldu vermedimde ikincimi oldu sanki beroşumun seveni çok her daim zirvede :)
Dıştan kolay gözüksede yöneticilik zordur ben senin üyelik tarihin kadar forumlarda yöneticilik yaptım. :)

Senin Tefo hakkında söylediklerine katılamıyorum yoldaşım. :) Dizideki en iyi karakterlerdendir düşük vermem çok zor yani. :)

hah işte daha biraz önce değerimi bil dedin bu mesajınla değerin çöktü resmen kır saçlı:) umarım saçlarında siyah tel kalmaz :)

hah işte daha biraz önce değerimi bil dedin bu mesajınla değerin çöktü resmen kır saçlı:) umarım saçlarında siyah tel kalmaz :)
Ezel'deki her karakter efsanedir. O diziden aldığım tadı uzun bir süredir almamıştım başka bir diziden. Bu yüzden ne dersen de Tefo da dizideki efsane karakterlerdendir benim ve bir çokları için. :A

Ramiz dayi hatrina puanin yüksek olur :D
Sarp hayir dedikten sonra oyunculugunu konusturuyor. diyaloglari begendim 😉
Isvecten bilgiler : Ramiz dayi burdada oyunculuk yapiyordu ve
Ezel dizisinin yayinlanacagi haberi cok dolandi ama bir turlu olmadi.
illerde isvecliler Son, 20 dakika ve Paramparca dizisinden sonra Ezeli yayinlar belki

Nur Fettahoğlu'ndan yine muhteşem bir performans...
Zalim Hürrem yüzünden bebeğini düşüren Mahidevran sultan acısını Hürrem'i öldüresiye döverek çıkarır...

@denizz19 @dosimosi @Bully @mrt-06 @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane

Abo bu ne :D
iki hafta saldirida bulunuyorsunuz Hürreme :D
Sahneyi begendim 😉

Bu haftaki sahnemiz benim en şahane dizim Sevdaluk'tan geliyor. İlk bölümün şahane ayı sahnesi ile karşınızdayız. :A 3:00 - 5:25

@Bully @dosimosi @mrt-06 @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane
:D efsane sahneymis gercekten :A iki usta döktürmüs :D

Bu hafta begendim canim. Etkileyici.
2 den sonra cok guzel bir sicrama yapacagi kesin.

Son düzenleme:
Ramiz dayi hatrina puanin yüksek olur :D
Sarp hayir dedikten sonra oyunculugunu konusturuyor. diyaloglari begendim 😉
Isvecten bilgiler : Ramiz dayi burdada oyunculuk yapiyordu ve
Ezel dizisinin yayinlanacagi haberi cok dolandi ama bir turlu olmadi.
illerde isvecliler Son, 20 dakika ve Paramparca dizisinden sonra Ezeli yayinlar belki

Abo bu ne :D
iki hafta saldirida bulunuyorsunuz Hürreme :D
Sahneyi begendim 😉

:D efsane sahneymis gercekten :A iki usta döktürmüs :D
İyi yakalamışsın, diyaloglar harika çünkü :A Çıtayı yavaş yavaş yükseltecez Sarp'ın uçtuğu sahneleri ağzınız açık seyredeceksiniz :A

Ramiz dayının İsveç geçmişini de öğrenmiş olduk sayende böylelikle :D Umarım yayınlarlar, İsveçliler bu kaliteden mahrum kalmamalı :A

İyi yakalamışsın, diyaloglar harika çünkü :A Çıtayı yavaş yavaş yükseltecez Sarp'ın uçtuğu sahneleri ağzınız açık seyredeceksiniz :A

Ramiz dayının İsveç geçmişini de öğrenmiş olduk sayende böylelikle :D Umarım yayınlarlar, İsveçliler bu kaliteden mahrum kalmamalı :A
buraya iltica etmisti yanilmiyorsam ve radyocu hanimiyla evlenip yerlesti buraya :D
ucusan sahneleri nekadar begenirim bilemem ama Sarp iyi oyuncu, Evli ve öfkelidede harika eglenceli sahneleri vardi :D
Oyuncun baskasi olsaydi sana kötu davranirdim malum her firsatta beni eziyorsun :A

buraya iltica etmisti yanilmiyorsam ve radyocu hanimiyla evlenip yerlesti buraya :D
ucusan sahneleri nekadar begenirim bilemem ama Sarp iyi oyuncu, Evli ve öfkelidede harika eglenceli sahneleri vardi :D
Oyuncun baskasi olsaydi sana kötu davranirdim malum her firsatta beni eziyorsun :A
İyiymiş :D

Evli ve Öfkeli izlemedim aslında baktım birkaç sahne ama Ezel ve Suskunlar'ın yanında basit kalır o dizi :A Tabii Sarp'ın ilk başrolü olması açısından önemli bir dizi. :D

Ben seni ezebilir miyim hiç :A

İyiymiş :D

Evli ve Öfkeli izlemedim aslında baktım birkaç sahne ama Ezel ve Suskunlar'ın yanında basit kalır o dizi :A Tabii Sarp'ın ilk başrolü olması açısından önemli bir dizi. :D

Ben seni ezebilir miyim hiç :A
daha ilkgunden beni kücümsedin ama farkli birinciligimle sana dersini verdim 😛
bugun farkindaysan enerjim dustu birden. ne guzeldi enerjim benim ama sonra birden hevesimi kirdin :D sonra birkac lafinla toparladin :)

daha ilkgunden beni kücümsedin ama farkli birinciligimle sana dersini verdim 😛
bugun farkindaysan enerjim dustu birden. ne guzeldi enerjim benim ama sonra birden hevesimi kirdin :D sonra birkac lafinla toparladin :)
Ne zaman seni küçümsedim ya aşk olsun. Şener Şen gibi bir efsaneyi nasıl küçümseyebilirim ki ben :D

Gıcıklık dozajını ayarlamak gerekiyor demek ki sana karşı, ciddi edilmiş laflar değildi ki onlar :A

Ne zaman seni küçümsedim ya aşk olsun. Şener Şen gibi bir efsaneyi nasıl küçümseyebilirim ki ben :D

Gıcıklık dozajını ayarlamak gerekiyor demek ki sana karşı, ciddi edilmiş laflar değildi ki onlar :A
Sener Şeni degil beni küçümsedin hemde kac kere.
birinci olduğumda bile demedinmi dizi oyuncusuyla gelseydin elenirdin cabuk diye 😡
neyse hala dokunulmazsin. iyi olmaya devam :A
seviliyorsun :D