herkesi bilmiyorum tam ama puanın zaten güzelmiş ayoll@Çiğdem- Neslihan Atagül ile ben yarışıyorum dikkat et oyuna.😡
herkesi bilmiyorum tam ama puanın zaten güzelmiş ayoll
Aynen birkaç zevksizin verdiği düşük oy var ama güzel gidiyoruz, iyi bir yerde bitireceğiz sanırım. Bu haftaki sonuca göre de yolumuzu çizeriz artıkyanıltmayı sevmem cnm iyi gidiyor sanırım tefo
Sahneyi youtube kanalıma yüklemiştim bakalım kaç izlenme olmuş, izlenmeye göre "gerçekten oy kullananlar" anlaşılır zaten.sahnn çok güzeldi kötü verenler art niyetliler biraz gerçekten
@MayısKralı muratımla gelmiş
Üçüncü ve son puan durumu. SON 6 OY
1 – Şener Şen 148
2 – Demet Akbağ 117
3 – Nur Fettahoğlu 115
4 – Sarp Akkaya 108
5 – Gonca Vuslateri 101
6 – Neslihan Atagül 100
7 – Metin Akdülger 95
8 – Mesut Akusta 79
9 – Cansu Dere 72
10 – Damla Sönmez 71
11 – Musa Uzunlar 70
12 – Murat Yıldırım 64
@dosimosi @mrt-06 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @MayısKralı @vadikızı @eskici @Billy Kane @batuhankaralar @turkuazz
Ne yapmamı istiyorsun?Bitmedi mi valla cin işkencesi gibi senin sonuçlar hiç tat tuz yok.
yeni bölüm başlamış hadi hızlan.ssÜçüncü ve son puan durumu. SON 6 OY
1 – Şener Şen 148
2 – Demet Akbağ 117
3 – Nur Fettahoğlu 115
4 – Sarp Akkaya 108
5 – Gonca Vuslateri 101
6 – Neslihan Atagül 100
7 – Metin Akdülger 95
8 – Mesut Akusta 79
9 – Cansu Dere 72
10 – Damla Sönmez 71
11 – Musa Uzunlar 70
12 – Murat Yıldırım 64
@dosimosi @mrt-06 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @MayısKralı @vadikızı @eskici @Billy Kane @batuhankaralar @turkuazz
final puanına oynuyor gayet iyi bencede butür sahneler işe yararAynen birkaç zevksizin verdiği düşük oy var ama güzel gidiyoruz, iyi bir yerde bitireceğiz sanırım. Bu haftaki sonuca göre de yolumuzu çizeriz artık
İyi ki 1 puan vermişim.@batuhankaralar oyları geliyor
Şener Şen 11
Mesut Akusta 10
Metin Akdülger 9
Neslihan Atagül 8
Murat Yıldırım 7
Sarp Akkaya 6
Nur Fettahoğlu 5
Demet Akbağ 4
Cansu Dere 3
Damla Sönmez 2
Gonca Vuslateri 1
Zaten hızlıyım. 19:00 da başladık saat 20:31 ve son 5 oy kaldı. Çiğdemden daha hızlıyım neyin kafasındasınHızlı ol az.