Şu an acayip gerginim, her şey mümkün.Kuradan Ariana çıktı elenirsen beni de haşlarsın. @sokak sanati senin içinde olduğun şeyler neden hep kaoslu bitiyor. :/
Şu an acayip gerginim, her şey mümkün.Kuradan Ariana çıktı elenirsen beni de haşlarsın. @sokak sanati senin içinde olduğun şeyler neden hep kaoslu bitiyor. :/
Vallahi yok. Çıkış noktamı sorarsan Post-Rock'tan çıktım. En sonunda bulduğum her şarkının türü kendine özgü, yeni yeni türler öğrendim. Yok Ambient, yok Ethnic, indie, folk falan. Çok değişik şeyler var. ilk kez duyduğum. O yüzden her şey dedim.sevmene sevindim ama hala cevabimi alamadim
tarzini hakkaten merak ettim
Oha süper lan helal olsun.
Komik mi. 😡
evet az geç başladık diye hızlı geldik şimdi başkanımız @destere sizler için hazırladığı sahne performansıyla nefes alıyoruz @Bully @sokak sanati @mrt-06 @MayısKralı @dosimosi
bence sen şarkı arası vermişten bildirimlerine bakevet az geç başladık diye hızlı geldik şimdi başkanımız @destere sizler için hazırladığı sahne performansıyla nefes alıyoruz @Bully @sokak sanati @mrt-06 @MayısKralı @dosimosi
Valla birine patlamazsam iyi O patlayacağım kişiyi de tahmin ediyorum, biraz daha konuşursa işi zorSakin ol
Ben yapamıyor muyum? 😳Olabilir arada sen yapamayınca senin yerine kendime eklemiş olabilirim.
Peki hiç açıklayıcı olmadı.Vallahi yok. Çıkış noktamı sorarsan Post-Rock'tan çıktım. En sonunda bulduğum her şarkının türü kendine özgü, yeni yeni türler öğrendim. Yok Ambient, yok Ethnic, indie, folk falan. Çok değişik şeyler var. ilk kez duyduğum. O yüzden her şey dedim.
hhahaha hangisine cnmbence sen şarkı arası vermişten bildirimlerine bak
Şu an acayip gerginim, her şey mümkün.
Sibel'i harcayan bu güruhtan her şey beklenir. Biri klipteki soyunmaya endeksli oy verir, biri klipteki manken sayısına göre oy verir, biri öpücüklere oy verir, yani şarkıları dinleyen çok az kişi var.Şu an acayip gerginim, her şey mümkün.
Seni böyle görunce gidesimde yok.Valla birine patlamazsam iyi O patlayacağım kişiyi de tahmin ediyorum, biraz daha konuşursa işi zor
Seni böyle görunce gidesimde yok.
sakin ol. Zaten amaçlar o. boşver
açtığım konuya biraz geç oldu biliyorum sen forumdasın diye açıyım dedim 21 de yoktun @Çiğdem-hhahaha hangisine cnm
Yok be takılıyorum ben, rahatına bak senSeni böyle görunce gidesimde yok.
sakin ol. Zaten amaçlar o. boşver
Çok heyecanlı çikoşum, bakalım bonişim elendi. Yumoşum ile Sokoşum ne yapacak birde Ozişim var.evet az geç başladık diye hızlı geldik şimdi başkanımız @destere sizler için hazırladığı sahne performansıyla nefes alıyoruz @Bully @sokak sanati @mrt-06 @MayısKralı @dosimosi