- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
farkindaysan ilk seni etiketkedimbana armağan etsen yeterliydi diğer sıvacılara değer verdiğim doğrudur ama armağana ortak edecek kadarda değerli olduklarını sanmıyorum neyse laf aramızda kalsın yinede
ilk olsamda benden sonra gelen isimlere tahammüle tmem mümkün değilfarkindaysan ilk seni etiketkedim
ben sahnedede ilk sana ve sonra sivaci ekibine yer vermistim.
aboo sen bugun niye saldiriyorsun sivaci ekibine?ilk olsamda benden sonra gelen isimlere tahammüle tmem mümkün değil
Senden beklemezdim.bana armağan etsen yeterliydi diğer sıvacılara değer verdiğim doğrudur ama armağana ortak edecek kadarda değerli olduklarını sanmıyorum neyse laf aramızda kalsın yinede
Sen bu ara çok gözüme çarpıyorsun yoldaş, uzaktan takip ediyorum senden rahatsızım söyleyeyim. Senin köprülerin için o kadar çaba gösterdik zamanında hemen bizi arka plana atmalar falan şık değil bunlar.ilk olsamda benden sonra gelen isimlere tahammüle tmem mümkün değil
Söylemleriniz hic bunu göstermiyor ama sizin araniza katilmam cok yakin.Sen bu ara çok gözüme çarpıyorsun yoldaş, uzaktan takip ediyorum senden rahatsızım söyleyeyim. Senin köprülerin için o kadar çaba gösterdik zamanında hemen bizi arka plana atmalar falan şık değil bunlar.
Bu arada @dosimosi sıva grubunda kimse birbirinden ayrılmaz hepimiz eşit değere ve haklara sahip yoldaşlarız.
Benim yoldaşlarımın eşitliğine zıt bir söylemim olmamıştır olmayacaktır. Başka söyleyen varsa o da geyik amaçlı söylemiştir. İçerden biri olsan hepimizin eşit olduğunu bilirdin.Söylemleriniz hic bunu göstermiyor ama sizin araniza katilmam cok yakin.
Gökhan aradan cikinca artik sizinleyim.
@destere ile ayni fikirdeyiz bazi konularda
@MasacRE- haric hepinizle hukukum var ama benim derdim illa icinize katilmak degil aslinda sdece Senerime iyi davranin ve Sener haric sevmediginiz yarismacilarin ayagini kaydirmaya bende yardim ederim. yeterki citlatin. ben haric kim olursa olsun sizinleyim @denizz19 in yarismacisi haric diger hepsini harcarimBenim yoldaşlarımın eşitliğine zıt bir söylemim olmamıştır olmayacaktır. Başka söyleyen varsa o da geyik amaçlı söylemiştir. İçerden biri olsan hepimizin eşit olduğunu bilirdin.
Sıva grubunun bir parçası olmak için o ruha ve kafa yapısına sahip olman gerek. Buna karar vermek bize düşen bir görev, yani ha diyince gruba giremezsin, bu sadece @destere nin elinde olan bir şey de değil.
Demek kaos istiyorsun. Bunun oluşması için elimizden geleni yapacağımızdan şüphen olmasın. Yarışmacıları incelemedim ama zamanı gelince gereken müdahaleleri yaparız.@MasacRE- haric hepinizle hukukum var ama benim derdim illa icinize katilmak degil aslinda sdece Senerime iyi davranin ve Sener haric sevmediginiz yarismacilarin ayagini kaydirmaya bende yardim ederim. yeterki citlatin. ben haric kim olursa olsun sizinleyim @denizz19 in yarismacisi haric diger hepsini harcarim
Sen bu ara çok gözüme çarpıyorsun yoldaş, uzaktan takip ediyorum senden rahatsızım söyleyeyim. Senin köprülerin için o kadar çaba gösterdik zamanında hemen bizi arka plana atmalar falan şık değil bunlar.
Bu arada @dosimosi sıva grubunda kimse birbirinden ayrılmaz hepimiz eşit değere ve haklara sahip yoldaşlarız.
Evet kardo bu benim de dikkatimi çekmekte, bu konu hakkında biraz düşünmemiz gerekiyor. Bizi ona güvenebileceğimize ikna etmeli, adalet önünde hesap vereceksin @destere gel buraya. @Doğu sen de gel kardo mahkeme var.Kardo biz bu destereye hiç güvenemeyeceğiz galiba. Baksana sürekli bizi satıyor adam nasıl olacak bu iş böyle
La Sarp Akkaya gerçek has oyunculardandır tabi ki de kayıtsız kalmayız. Sen herhangi bir Ezel sahnesiyle gel yeter zaten. Suskunlar da keza öyle. Efsane oyunculuk yaptığı sahneleri var adamın.