Çok yapmacık görsem de seni bu şarkıyı sevdiğim gerçeği değişmezHakkını yiyenler utansın kardeşim tam puanına talibim![]()
Çok yapmacık görsem de seni bu şarkıyı sevdiğim gerçeği değişmezHakkını yiyenler utansın kardeşim tam puanına talibim![]()
Son hafta @Bullly bana 5 verdi, @OzaN bana 4 vermişti, @sokak sanati ise 1 puan şimdi bir denklem yaparsam bu hafta vereceğim puanlama şöyle olmalı;1 ver kanka![]()
Candan 1.olursa o adminİn ne kadar havalanacağını bir düşünseneSon hafta @Bullly bana 5 verdi, @OzaN bana 4 vermişti, @sokak sanati ise 1 puan şimdi bir denklem yaparsam bu hafta vereceğim puanlama şöyle olmalı;
3 Gökhan TÜRKMEN
2 Candan ERÇETİN
1 Ariana GRANDE
@sokak sanati birinci olursa daha fena, Pembe nasıl parayı bulunca değişiyordu Umut ta aynen öyle değişir.Candan 1.olursa o adminİn ne kadar havalanacağını bir düşünsene![]()
O zaman toplu suikast yapalım çünkü kalan 3 isim de berbat@sokak sanati birinci olursa daha fena, Pembe nasıl parayı bulunca değişiyordu Umut ta aynen öyle değişir.![]()
@ozan sibele kafasına taşmı düştüde iyi verdi cnm biliyordu senin elenceğini yarıda bana destek ol diye 1 yememek için sibele iyi vermişSon hafta @Bullly bana 5 verdi, @OzaN bana 4 vermişti, @sokak sanati ise 1 puan şimdi bir denklem yaparsam bu hafta vereceğim puanlama şöyle olmalı;
3 Gökhan TÜRKMEN
2 Candan ERÇETİN
1 Ariana GRANDE
Kesinlikle katılıyorum kardeşim yani 3 puanın çok yerinde de diğerlerini nasıl yaparsan yapSon hafta @Bullly bana 5 verdi, @OzaN bana 4 vermişti, @sokak sanati ise 1 puan şimdi bir denklem yaparsam bu hafta vereceğim puanlama şöyle olmalı;
3 Gökhan TÜRKMEN
2 Candan ERÇETİN
1 Ariana GRANDE
Olur arada o.Ben ekledim seni listeye.Desteğine çok ihtiyacım var, Benim Albümüm finalinde oy kullanıp Gökhan Türkmen'in her şarkısı güzeldir demiştin, ama kazanamamıştık.
Bu sefer Gökhan'a hakkı olan şampiyonluğu kazandırmamız lazım![]()
Şimdi biri yüzme biliyor diye niye ayrıştırıyorsun.Kazdı o aslında ama jüri her zaman haklıdır felsefemiz var.![]()
Tam puan45 Milyon dinlenme....
SİBEL CAN
----------- HALİL SEZAİ....
Bu haftaki şarkım;
GALATA
Kadehindi beni vurunca dostlar masaya
Gönlümün sokaklarında kandiller yanar
Muhabbet demini salınca hafiften havaya
Gözlerim gözlerini felaketimi arar
Şimdi Galata'da bir meyhanede
Aklım o zat-ı şahanede
Dostlar gönlümü eyler boşa
Artık kalmadı bir bahane de
Şans ne gezer divanede
Onca içtik meyler boşa
Sonsuz bir akşamüstü şimdi
Hasret gitmez çakıldı kaldı semaya
Canımın canı gönlümü kahret
Gitme müptela etme cefaya
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane @BesaleT![]()
Olur arada o.
Şimdi biri yüzme biliyor diye niye ayrıştırıyorsun.Irkçılığa hayır! Hepimiz TAVUĞUZ.
![]()
Gelecek kankaSüpersin.Bir tek sen şarkını paylaşmadın?
![]()
Assolistler en son çıkar misali oyyy bonişim.Gelecek kanka![]()
45 Milyon dinlenme....
SİBEL CAN
----------- HALİL SEZAİ....
Bu haftaki şarkım;
GALATA
Kadehindi beni vurunca dostlar masaya
Gönlümün sokaklarında kandiller yanar
Muhabbet demini salınca hafiften havaya
Gözlerim gözlerini felaketimi arar
Şimdi Galata'da bir meyhanede
Aklım o zat-ı şahanede
Dostlar gönlümü eyler boşa
Artık kalmadı bir bahane de
Şans ne gezer divanede
Onca içtik meyler boşa
Sonsuz bir akşamüstü şimdi
Hasret gitmez çakıldı kaldı semaya
Canımın canı gönlümü kahret
Gitme müptela etme cefaya
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane @BesaleT![]()
Olması gereken bu aslında biz her zaman adaletten yanayız.
Olması gereken bu aslında biz her zaman adaletten yanayız.Bu hafta finalde adaletsizlik olmaması adına bunu sağlarsak güzel olur.
![]()
Olması gereken bu aslında biz her zaman adaletten yanayız.Bu hafta finalde adaletsizlik olmaması adına bunu sağlarsak güzel olur.
![]()
@sokak sanati gökhansız finale çıkabilse çocuğa yeniden bir enerji gelir ayoll forumu batırır mesajlarıyla![]()
![]()
![]()