- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Hani sen şarkıları puanliyordun.
Öyle zaten ama bana müdahele edilmesini istemiyorum
Hani sen şarkıları puanliyordun.
Öyle zaten ama bana müdahele edilmesini istemiyorum
Aa şurda 2 lafın belini kırıyoruz sakin ol. Müdahil olana müdahil olurum.
Tamam o zaman tehdit etme hem ben sakin olayım hem puanın düşmesin boş yere Kaderinde ne varsa ona razı ol
Son süreyi geçerse ertelemek saçma olur. Bütün gün forumda dolaşıyor kullanamamış mı?@destere gelmedi daha ertelenmeli oy vermemiş çünkü.
Son süreyi geçerse ertelemek saçma olur. Bütün gün forumda dolaşıyor kullanamamış mı?
Bana fark eden bir şey olmaz ama sana iyi vereceğini nerden çıkardın?Kullanmamış mendebur.
Çiğdem ile bunu masaya yatırmak gerek.
Bana fark eden bir şey olmaz ama sana iyi vereceğini nerden çıkardın?
22:00 da cnm vaktin var git yıka gelBulaşıkları yıkıycam saat kaçta başlıycaz?
Bana tam puan verecek geçen hafta ondan önce ki hafta ve ondan ondan önceki haftada olduğu gibi.
Jessie'yi çok sevdi kesin tam puan Umarim girer yaa
Neyse ben mutfağa geçiyorum, 22'de görüşürüz o zaman.22:00 da cnm vaktin var git yıka gel
22:00 da cnm vaktin var git yıka gel
@Çiğdem- benden baska hangi yarismaci olmayan juri burada reyting getiriyor programina ilk 3 te yine varimBu haftaya özel. Yarı finale çıkmam lazım. @denizz19 benden iyi olamaz.
Olamamış zaten bakın. @Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 53486
geldim oylarımı kullandım ve gidiyorum 3 saat sonra buralardayım şimdiden hayırlı vede uğurlu olsundün gece kullanacaktı çene çalarken unuttu herhalde @destere ama bir gelip oy vermesin ayoll benden çekeceği var
@Çiğdem- benden baska hangi yarismaci olmayan juri burada reyting getiriyor programina ilk 3 te yine varim
Gökhanin emanet edildigi hafta yarim destekle zirvedeydim. yarişmaci olsaydim demek sallardim listeyi hep
kiymetimi bilemedin zamaninda ama yinede birakmadim seni
şuan yastigim beni cagiriyor ama programi kacirmayayim diye savasiyorum kendimle
geldim oylarımı kullandım ve gidiyorum 3 saat sonra buralardayım şimdiden hayırlı vede uğurlu olsun
dün gece kullanacaktı çene çalarken unuttu herhalde @destere ama bir gelip oy vermesin ayoll benden çekeceği var
Sırf oy vermeye gelmiş @destere beni yarı yolda bırakamzdı zaten ayollBu akşamı kimse kaçırmaz.
Teşekkür ederim
Sen foruma damlayınca ardından oda damlıyor. Kokunu alıyor senin söylim
Sırf oy vermeye gelmiş @destere beni yarı yolda bırakamzdı zaten ayoll
tuhaf bir oylama oldu zaten bende gereken ayarlamaları yaptımİyi ki bırakmadı seni yoksa dar ağacında bulurdu kendini.