haftaya pazara kadar vaktim var zaten.Kabası bittiyse daha çok var demektir. Çünkü ondan sonraki asıl mesele ince detaylarda. O detaylar çok şeyi etkiler.
biraz daha gözlemlemis olurum iste
haftaya pazara kadar vaktim var zaten.Kabası bittiyse daha çok var demektir. Çünkü ondan sonraki asıl mesele ince detaylarda. O detaylar çok şeyi etkiler.
Biz şeker atıyoruz foruma, @destere ise karıştırmadan suyu döküp üstüne dem ekliyor daha da acı yapıyor.hahah aa yok bee mesaj sayılarıma aldanma gündüzleri giremiyorum ekimden beridir
ama biz mesaj sayımızla sevilmedik forumda son aylar hariçhiç 1.ci olmamısıtm 3 yıl içinde biz 50 mesajta yazsak foruma renk kattığı için seviliyoruz ben sen @destere ve @mrt-06 kardeşimide katayım sana inat haftada 50 mesajta yazsak forumun renk durumu için önemli rol oynuyor sabah şekerleri derlerya
ama Cigdemde bir icim su yani. sende haklisinzaten ben seni sevmek için mesajına bakmadımki resimlerine bakıp öyle sevdim mesajından banane
Katılıyorum ve hak veriyorum. Gözlemlemek ve girilen etkileşimleri sonuçlandırmak bu işin püf noktası. Bunun sonucunda vereceğin kararı görmek için sabırsızlanıyorum.haftaya pazara kadar vaktim var zaten.
biraz daha gözlemlemis olurum iste
ama Cigdemde bir icim su yani. sende haklisin
Biz şeker atıyoruz foruma, @destere ise karıştırmadan suyu döküp üstüne dem ekliyor daha da acı yapıyor.
yazimi yanlis yere yazmisim bilgisayar kafayi yedi neyse umarim etiket olur
@Bully sonra face bak ben cikiyorum artik.
gunun kapanis sözunu oraya yazdim
fazla bile kaldim forumda bugun.
bugunde bizde gece yarisi olmadan uyuyayimda bu hafta ikinci rekorumu kirayim.
@vadikızı iyi geceler canim
@destere seni ziyaretci olarak takip edecem arada sanada iyi geceler
Biz şeker atıyoruz foruma, @destere ise karıştırmadan suyu döküp üstüne dem ekliyor daha da acı yapıyor.
zaten ben seni sevmek için mesajına bakmadımki resimlerine bakıp öyle sevdim mesajından banane
su ile uzaktan yakından alakası yok onu karıştırmayalım şimdi
ama güzel yani yolda bir bakıpta geçemeyeceklerinden bir daha bir daha dönüp bakacağın ve kafana terlik yedikten sonra bakmaktan vazgeçeceğin cinsten bir kız )
su yu karıştırmayalım onun kalbimdeki yeri apayrı
aaa baktım şimdi senin suyuna bodrum masalındakı kızı diyorsun sanırımama Cigdemde bir icim su yani. sende haklisin
Yoo o bana 2 ya da 3 verdiYani rakiplerim Ziynet ve Ariana ile yarışıyorlar diye mesajlarını düşürecek halim yok ya Onlar bi ara kankalık dönemine girdiler, bu hafta karşılıklı 1 puanlarla yeniden atışmaya başlarlar
Yoo o bana 2 ya da 3 verdi
Hayır ben kendi dizimi bile izleyemedimÖlene kadarı izledinmi bonişim
İlk ikisinde Candan ve benim olmamız lazım, Sibel'e de kıyacağını sanmıyorum, sen nerden kapıldın ki öyle bir hisseYoo o bana 2 ya da 3 verdi
Şarkımı sevdiğini söyledi çünkü gerçi ona güven olmaz da öyle söylediİlk ikisinde Candan ve benim olmamız lazım, Sibel'e de kıyacağını sanmıyorum, sen nerden kapıldın ki öyle bir hisse
Hayır ben kendi dizimi bile izleyemedim
İlk ikisinde Candan ve benim olmamız lazım, Sibel'e de kıyacağını sanmıyorum, sen nerden kapıldın ki öyle bir hisse
@sokak sanati şarkına harika atsa bile güvenmeyeceksin. @MayısKralı iyi bilirŞarkımı sevdiğini söyledi çünkü gerçi ona güven olmaz da öyle söyledi
Ölene Kadar'ı diyorsan izlemedim abla, biraz Cesur ve Güzel'e, biraz da Vatanım Sensin'in sonuna baktımAaa neden cnm
Yumucuğum sen izledinmi diziyi
@sokak sanati şarkına harika atsa bile güvenmeyeceksin. @MayısKralı iyi bilir
Onun güzel puanına rağmen sen 1 vermiştin, bu hafta iyi puan beklemen ilginç
Ölene Kadar'ı diyorsan izlemedim abla, biraz Cesur ve Güzel'e, biraz da Vatanım Sensin'in sonuna baktım
İnşallah tutar abla ne diyeyimÖlene kadarı diyordum evet hımm öylemi tmm cnm ben izledimde çok beğendim
Engini özlemişim yaw
@sokak sanati şarkına harika atsa bile güvenmeyeceksin. @MayısKralı iyi bilir
Onun güzel puanına rağmen sen 1 vermiştin, bu hafta iyi puan beklemen ilginç
Ölene Kadar'ı diyorsan izlemedim abla, biraz Cesur ve Güzel'e, biraz da Vatanım Sensin'in sonuna baktım
İnşallah tutar abla ne diyeyim