2 - 8 Ocak 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yani bir sans verecegim kanisinami vardin sen ??
sen varken bu mümkünmü sence ? :A
@destere kusura bakma. Bully tek burdayken seni savunuyorum, sen tek burdaykende iyiyiz ama onla sen ayni anda olunca malesef sana karsi ters hamlelerim oluyor :F beni etkisi altina almis bir sekilde :A
Bir daha benim yanımda onu övme o zaman. ss

Çok emek verdim bu arkadaşlığa, tabii ki etkim altında olacaksın. :bhr: :A

@Çiğdem- geçen hafta @vadikızı'nın gerisindeydi bu hafta zirveyi almış tebrikler. Büyük resmi gördün mü? :A @sokak sanati

Paralel biz @xemrexxx yine gerçek bizin gerisinde kalmış ÖRÜMCEK eltim @destere'yi bile zor geçmiş. :)

Sizin @sokak sanati @denizz19 zirveyi almanız lazımdı o kadar kavga ediyorsunuz, tartışıyorsunuz. Acaba @Bully mesajlarınızı mı düşürüyor. :A

Ben bu hafta uçacağım onu biliyorum ama Deniz ucubesi neden geride onu bilmiyorum.:F
Çok kavga etmiyor benimle belki o yüzdendır dicem ama o benden öndeymiş.

Bir daha benim yanımda onu övme o zaman. ss

Çok emek verdim bu arkadaşlığa, tabii ki etkim altında olacaksın. :A
evet inanilmaz bir emek var hemde :bhr:
Sevgi, beyaz sayfa, sabir, güven, trip :D ve özel bag bizim aramizdaki arkadasliktaki anahtar kelimeler :A

ben günde yarım saat giriyorum ona rağmen güzel yazmışım senin ablan olacak hogatha 24 saatte 600 mesaj anca biriktirmiş:) birde benim mesajların özgül ağırlığı fazla yani herbirinin onla çarpman lazım :)
hahah aa yok bee mesaj sayılarıma aldanma gündüzleri giremiyorum ekimden beridir :F

ama biz mesaj sayımızla sevilmedik forumda son aylar hariçhiç 1.ci olmamısıtm 3 yıl içinde biz 50 mesajta yazsak foruma renk kattığı için seviliyoruz ben sen @destere ve @mrt-06 kardeşimide katayım sana inat :A haftada 50 mesajta yazsak forumun renk durumu için önemli rol oynuyor sabah şekerleri derlerya :A :A :A

hahah aa yok bee mesaj sayılarıma aldanma gündüzleri giremiyorum ekimden beridir :F

ama biz mesaj sayımızla sevilmedik forumda son aylar hariçhiç 1.ci olmamısıtm 3 yıl içinde biz 50 mesajta yazsak foruma renk kattığı için seviliyoruz ben sen @destere ve @mrt-06 kardeşimide katayım sana inat :A haftada 50 mesajta yazsak forumun renk durumu için önemli rol oynuyor sabah şekerleri derlerya :A :A :A

zaten ben seni sevmek için mesajına bakmadımki resimlerine bakıp öyle sevdim :) mesajından banane :)