MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Valla ben de beklemiyordum bu etkiyi ama müzik listemde olan ve sevdiğim bi şarkı denk gelince kendime engel olamadım. :A Diğer yoldaşlar artık benim önceki haftalarda yaptığım mücadeleyi bu haftalık benden alsınlar. :A
La sonunda güzel puanını görebilecez demek. :Z

Diğer yoldaşların seni geçen hafta yarı yolda bırakmışlardı, bu hafta doğru yolu bulduğuna sevindim. :A

hangi şarkı var elinde merak ediyorum.
Ismi aklima gelmedi şimdi Hayat bazen tatlidirda oynayan kiza benzeyen biri var Gökhanin klibinde o şarkıda iyi. onada iyi puan gelebilir bilemiyorum :A

siz daha işlerin farkinda değilsiniz.
itirafimla belki kafadaki ampuller yanacak :A şöyle sakin bir ortamda dökeceğim içimi. Sizin grupta hepinizi sevdigimide belirteyim @destere yi bile.
ona ayri bir açiklamam olabilir
Demek işler o kadar kontrolümüzden çıktı yani. :A Sen böyle konuştukça benim yoldaşlarıma olan güvenimde bi kıpırdama oluyor ama yine de onların sözlerini bekleyeceğim, onlara güveniyorum bizden habersiz bir şeyler karıştırmazlar. :A Ha biz de severiz seni onda sıkıntımız yok elbette, muhabbetinden keyif aldığımı önceden belirtmiştim zaten. :)

Diğer yoldaşların seni geçen hafta yarı yolda bırakmışlardı, bu hafta doğru yolu bulduğuna sevindim. :A
Fazla da şaapma hemen. :A Ama beklemediğim düzeyde yani şarkı sayısı az olduğu düşünülürse ben de şaşırdım. :A

Ziynete verilen tüm puanlar helal olsun vermeyenler de gece rüyalarında kabus gibi çökeyim inşallah :A

@eskici kanka tam puanın benim olmalı aksi halde bilemiyorum bence o kadar Ziynet favorim dedin yakışmaz .ss

@EFE UYSAL bana belli ki bastın 1 puanı hiç affetmeyeceğim .ss

@MEnes umarın tam puanı almışımdır :A

aaa vlla senin finale çıkman demek sönük bir final olucak demek ikiye bölündüm vlla acun çiğdem diyorki at tekmeyi diğerlerinin şansı eşit olucak finalde paraları götür diyor :A

Senin cadın olan çiğdemde kaanı yedirmem ayoll paralar ondan kıymetlimi 1 şampiyonlukta o alsın çıkıcak finale diyor :F

bakalım hangisini dinleyecem ayoll :A :A :A

Ziynete verilen tüm puanlar helal olsun vermeyenler de gece rüyalarında kabus gibi çökeyim inşallah :A

@eskici kanka tam puanın benim olmalı aksi halde bilemiyorum bence o kadar Ziynet favorim dedin yakışmaz .ss

Yok 1 degil :A

sen daha sabah kizlara duskun degil diyordun.
miksercilik yaptin demek sabah :A
@destere ile aramiz limoni oldu senin yuzunden.
iyimi oldu kötumu oldu bakacağiz :A
Troll diyelim biz :A

aaa vlla senin finale çıkman demek sönük bir final olucak demek ikiye bölündüm vlla acun çiğdem diyorki at tekmeyi diğerlerinin şansı eşit olucak finalde paraları götür diyor :A

Senin cadın olan çiğdemde kaanı yedirmem ayoll paralar ondan kıymetlimi 1 şampiyonlukta o alsın çıkıcak finale diyor :F

bakalım hangisini dinleyecem ayoll :A :A :A
Benim cadıcığıma güveniyorum ben sonuna kadar. :bhr: Zaten ben finale çıkarsam reytingin yine yüksek olur, kıskançlara tek tek cevap vereceğim için coşar konun :A

@MEnes i sabah çok sıkıştırdık.nerdeyse oylarını açikladi :A
ben tahmini bir listede yapmistim. Ve Gökhana en az 3 bekliyorum demiştim 😛 2 olursa şaşırmam demistim.
@Bully jurilerden ilk benim oy açıklanacak :A

Bilemiyorum tam puanı kimin aldığını Cuma günü göreceğiz. :A
@MEnes 'e inanma @Bully herkese mavi boncuk dağıtıyor.:A
La biz ne zaman sözümüzü çiğnemişiz. :A Sonuçlar açıklanınca göreceksiniz neler olduğu efenim sürprizlere hazır olun. :A :A

Demek işler o kadar kontrolümüzden çıktı yani. :A Sen böyle konuştukça benim yoldaşlarıma olan güvenimde bi kıpırdama oluyor ama yine de onların sözlerini bekleyeceğim, onlara güveniyorum bizden habersiz bir şeyler karıştırmazlar. :A Ha biz de severiz seni onda sıkıntımız yok elbette, muhabbetinden keyif aldığımı önceden belirtmiştim zaten. :)

Fazla da şaapma hemen. :A Ama beklemediğim düzeyde yani şarkı sayısı az olduğu düşünülürse ben de şaşırdım. :A
oh oh kafa karıştırmayı başarmışım ama diyeceklerimi tahmin etmezsiniz. çok vahim değil. sadece gercekler :A

@MEnes i sabah çok sıkıştırdık.nerdeyse oylarını açikladi :A
ben tahmini bir listede yapmistim. Ve Gökhana en az 3 bekliyorum demiştim 😛 2 olursa şaşırmam demistim.
@Bully jurilerden ilk benim oy açıklanacak :A
Harika diyemiyorum maalesef çünkü tam puan vermedin. 😛 :A