Modsan modluğunu bil bunu editörün mü hatirlatmasi lazim.Kırgın Çiçklere olumsuz yorum yapsam sesin çıkmazdı seni ben çok iyi tanıyorum yapma yorum bize ne bir ayniden kurtuluruz
Sana ne
Ben ne yaptığımı iyi biliyorum kıskanma editör parçası satıcı editörlerle ilişiğimi keseli çok olduModsan modluğunu bil bunu editörün mü hatirlatmasi lazim.
Senide kestiler artik açamican.Ben ne yaptığımı iyi biliyorum kıskanma editör parçası satıcı editörlerle ilişiğimi keseli çok oldu
Düşmanların çoğalıyor değerlendirme anketinde bunlar önüne gelirBen ne yaptığımı iyi biliyorum kıskanma editör parçası satıcı editörlerle ilişiğimi keseli çok oldu
Sıkıntı Yok bu hafta da haddinizi bilin yeter titreyinSenide kestiler artik açamican.
Değerlendirmeleri kaale almıyorum ben eğer kaale alsam Bully gibi akıllı uslu otururumDüşmanların çoğalıyor değerlendirme anketinde bunlar önüne gelir
Sıkıntı Yok bu hafta da haddinizi bilin yeter titreyin
Değerlendirmeleri kaale almıyorum ben eğer kaale alsam Bully gibi akıllı uslu otururum
Senin çapın yetmez yorum yapmayaReyting konularına kayyum geliyor artık ben açacağım. @batuhankaralar
Korkudan titreyin işte demeksesli güldüm yanımda biri olsa delirdinmi diye titreyin ne denizz
Senin çapın yetmez yorum yapmaya
Korkudan titreyin işte demek
Sıkıntı yok haddinizi bildirdik bu hafta haftaya da Kırgınlar zirveyi alır ezeriz sizi iyiceBugün sana son bir şans verdik artık hakkını doldurdun.
Senin çapın yetmez yorum yapmaya
Korkudan titreyin işte demek
Zaten gülüyorum bu ezik üyelerin hallerine ne kızcamama çok komik oluyorr bari kızma smaili koyy
Zaten gülüyorum bu ezik üyelerin hallerine ne kızcam
Sıkıntı yok haddinizi bildirdik bu hafta haftaya da Kırgınlar zirveyi alır ezeriz sizi iyice
Biz ne İçerdeciler gördük hepsi puf oldularbak yaa maşallah ne laflar var sende kimse başgelemez sana
Totalde artık 1.yiz diyebiliriz yani toplam seyirciyi biz çekiyoruz bitti naşSenin idrak edemediğin şu 2. Olan bir diziyi savunuyorsun.
Biz ne İçerdeciler gördük hepsi puf oldular
Totalde artık 1.yiz diyebiliriz yani toplam seyirciyi biz çekiyoruz bitti naş
Biz ne İçerdeciler gördük hepsi puf oldular
Totalde artık 1.yiz diyebiliriz yani toplam seyirciyi biz çekiyoruz bitti naş
Doğru haftaya AB grubunda da 11'lere düşersinizGrafiği inip yükselen bir dizi gelecek hafta için çok umutlu olma.
Doğru haftaya AB grubunda da 11'lere düşersiniz