MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Sonuçları

Az daha zorlasam ilk 3 oluyormuş. Neyse yine heyecan geldi bana. Pes etmiyorum.:A

@MayısKralı haketmedin kesinlikle. Geçmiş olsun. @vadikızı geçmiş olsun:(

İlk 2.5'a tebrikler. :A

Evlenmene Bak'ı kullanmadan elendin üzüldüm, geçmiş olsun. :( Jüri olarak gerçek bize desteklerini bekliyorum. :/ @MayısKralı

Kim ben mi çabaladım atma .ss 1.olmam lazımdı bu Bully ne koysa 1.oluyor insanlar bir anda Gökhancı oldular :A
benim albümümdede finaL puanlarında ziynetle gökhan arkadan takip ediyordu gökhan finale çıksa bile ama demekki survivorda @Bully gökhanın daha iyi reklamını yapmış :A

İlk defa bir şarkıcıyla yarışırken zevk aldım. Evlenmene Bak kullansaydım keşke, iyi ki Gökhan'ı seçmemişim gerçekten İrem'le yarışmak harika bir şeydi. Üzülmüyorum @Çiğdem- in yaza Allstar sözü var ve yeni klipleriyle İrem kavuracak ortalığı. :Z

Teşekkür ederim kader ortağım. Beraber ter döktük.:(
Üzüldüm elenmene birde bu hafta o kadar çaba verdin.:(

Aynen bende sana teşekkür ederim Dur Yavaş dışında 1 vermedin galiba. :( Allstarda görüşürüz, gelecek sezon bomba yarışmacım var. Daha Murat Boz ile BA Allstar var pek üzülmedim @Çiğdem- aydınlat ortalığı takvimi söyle daha hazırlık yapıcak bu çocu.ss

@Bully tebrik ederim.
bukez beklemiyordum :A
artik benden bukadar. 3 gün Gökhanin düşmanlariyla canla başla mucadele ettim.
face birsey yazdim sonra okursun :A

Aynen bende sana teşekkür ederim Dur Yavaş dışında 1 vermedin galiba. :( Allstarda görüşürüz, gelecek sezon bomba yarışmacım var. Daha Murat Boz ile BA Allstar var pek üzülmedim @Çiğdem- aydınlat ortalığı takvimi söyle daha hazırlık yapıcak bu çocu.ss

Yok sevdiğim bir isim zaten İrem hep destek oldum çoğu kez tam bile verdim.:D Dur Yavaş çok absürt gelmişti bana o yüzden antiyim o şarkıya.:F

Sende artık Beren'i 1. Yap biraz enerjini oraya al.:Z

Ben diyecektim. Ariana ile sen hak ediyorsun desteği. :A İrem kendine yapılanları unutmadı.ss
@sokak sanati o zaman ranga. :bhr:

zapzgO.png