MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Sonuçları

@Çiğdem- haklısın iki elim kanda olsa da gelirim, umarım telafi edebilmişimdir :bhr:

İyi puan veren herkese teşekkürler, kötü verenlerin de canları saolsun, maalesef kim ne vermiş bakacak vaktim yok, yarına 2 finalim var.

@denizz19 kardeşim haftaya telafi ederiz 😉

@MayısKralı üzgünüm tüm şarkılar çok iyiydi :(

@dreamy sonunda be sonunda. Çok teşekkür ederim kanka.:Z
giphy.gif

@Çiğdem- haklısın iki elim kanda olsa da gelirim, umarım telafi edebilmişimdir :bhr:

İyi puan veren herkese teşekkürler, kötü verenlerin de canları saolsun, maalesef kim ne vermiş bakacak vaktim yok, yarına 2 finalim var.

Zaten Bir Öykü dışında sevdiğim şarkın yok Bir Öykü'de kullanmam, diğer ikisinde 1'i basarım olur biter. :A

biliyordum geleceğini :love1::love1::love1:

@MayısKralı @sokak sanati birisi yolcu tam eğlenceye geldin ayoll :A

Esra'dan çıktı diye biliyorum. :D

Yok Zuhal'in şu şehitlere saygısızlık yapılıyor diye protesto edildiği bir hafta vardı hatırlarsan. O gün haydi çal abi diye bağıran kız bu Solmaz işte:D O yüzden çok sevmiyorum kendisini ve Seda'ya hiç yakıştıramadım:(

Destere bana düşük vermez zaten ben elenirsem programı kapat direk bir daha gelmem..

Yok Zuhal'in şu şehitlere saygısızlık yapılıyor diye protesto edildiği bir hafta vardı hatırlarsan. O gün haydi çal abi diye bağıran kız bu Solmaz işte:D O yüzden çok sevmiyorum kendisini ve Seda'ya hiç yakıştıramadım:(
O olayı çok abarttılar ya kız ona çal abi dememişti ki. :D Ondan önce vardı diyorum o olay program ayrıldığı olay. :A

@denizz19 ile kafa kafaya birincilik icin yarışiyorsunuz :D

O olayı çok abarttılar ya kız ona çal abi dememişti ki. :D Ondan önce vardı diyorum o olay program ayrıldığı olay. :A

Dedi be. Ben Zuhal'e yüklendikleri için kızıyordum çünkü suç Solmaz'ın bence. Baya aman abi çal be falan yaptı. Umut'a gelmişti hatta ilk.:D

Eskiden reytingler bölünüyordu başlıyor, finale doğru vs. tam bu esnada @sokak sanati ve @MayısKralı elenecek mi diye bölseydin programı reytinglerde zirveyi alırdın. :A Şimdi başlarlar kavgaya. :Z
Dedi be. Ben Zuhal'e yüklendikleri için kızıyordum çünkü suç Solmaz'ın bence. Baya aman abi çal be falan yaptı. Umut'a gelmişti hatta ilk.:D
Dedi de o olay için demedi diyorum. :D

@MEnes oyları
Ziynet Sali - Dağınık Yatak - 7
Candan Erçetin - Melek - 6
İrem Derici - Aşk Eşittir Biz - 5
Sibel Can - Padişah - 4
Ariana Grande - Into You - 3
Gökhan Türkmen - Çatı Katı - 2
Deniz Seki - Adaletsiz Seçim - 1

sonlari takip etmedimde kim zirvede bu aşamada biliyorum :A