MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı verdim.:)

Bu hafta Ziynet Sali ve Sibel Can dışında hiç biri çeyrek final öncesine yakışır bir şarkı ile gelmemiş. Sadece bu 2 şarkıyı çok sevdim. İremde iyiydi ama ben hareketli seviyorum biliyorsun yine on sıralarda oldun. Melek güzel şarkıymıs. İlk kez dinlediğim için ilk 3'e değilde ilk 4'e girdi @OzaN :F @MayısKralı @mrt-06 @denizz19

Çatı katından nefret ediyorum tabi ki söylediğim puanı verdim. Deniz Sekide iddialı gelmemiş.:( @vadikızı @Bully

Elenmesi gereken 2 isim sonda ki 2 isimdir belirteyim.:A

Sondaki iki isim derken biri gökhan biri deniz sekimi :Fben nasıl oy vercem
onu düşünüyorum bee:F

Sen geçen hafta beni harcadın her zaman 1. Olanı harca bu hafta. Sibel çok yüz buldu onu harca. Ziynet zaten coştu onu harca.:A
@vadikızı Paylasmisti Cati katini profilinde hatta ben ozaman Gökhana bayılmıştım o klipi ilk izleyince :A
biraz zor kıyar o Gökhana.
bende bilmiyorum kime kıyacağımı :A
3 aday arasında gidip geliyom. ilk 4lu hazır

@vadikızı Paylasmisti Cati katini profilinde hatta ben ozaman Gökhana bayılmıştım o klipi ilk izleyince :A
biraz zor kıyar o Gökhana.
bende bilmiyorum kime kıyacağımı :A
3 aday arasında gidip geliyom. ilk 4lu hazır

Sen nerden çıktın yaa.s.s
@vadikızı abla her hafta 1. Oluyor zaten boş ver hiç mesul hissetme kendini.:D

Beni nasıl buldun. Hakediyorum çeyrek finali bence.:D

Sen nerden çıktın yaa.s.s
@vadikızı abla her hafta 1. Oluyor zaten boş ver hiç mesul hissetme kendini.:D

Beni nasıl buldun. Hakediyorum çeyrek finali bence.:D
Ben çakma @Bully im :A
ne yapayim görevimi yerine getirmeye çalışıyorum.
Bu hafta kesinlikle elenmeyi haketmiyorsun. bakalım. seninkinde çok kararsızım sıralama konusunda

Ben çakma @Bully im :A
ne yapayim görevimi yerine getirmeye çalışıyorum.
Bu hafta kesinlikle elenmeyi haketmiyorsun. bakalım. seninkinde çok kararsızım sıralama konusunda

Görevini başarı ile yerine getiriyorsun.:F

Bu hafta şarkımın tınısı muhteşem. Sırf bu şarkıda bu recabı kullanmak için beklettim. Seçtiğim kısım çöl dolu dolu her ton mevcut.:D

Görevini başarı ile yerine getiriyorsun.:F

Bu hafta şarkımın tınısı muhteşem. Sırf bu şarkıda bu recabı kullanmak için beklettim. Seçtiğim kısım çöl dolu dolu her ton mevcut.:D
birazdan dinlerim recapli kismi.
benim görevim sadece Gökhana laf gelince devreye girmek. tıpkı senin yaptığın gibi :A

Ben kime ne oy verceğimi şaşırdım bea şarkılarını hepsini çok seviyorum ya:F

Bu hafta bana yazık etmede naparsan yap.:F

Artık kankayız dimi.:A

giphy.gif