umarim elenmezsin. Ariana cokta guzel gidiyor diyemiyecegim. sendede eski cabalayici ruhu göremiyorum
Shakirayi sen almis olsaydin ucurmustun
Shakira bencede daha iyi olabilirdi. Hips Don't Lie , Whenever Wherever kullanılmış mıydı @Harunnn60
umarim elenmezsin. Ariana cokta guzel gidiyor diyemiyecegim. sendede eski cabalayici ruhu göremiyorum
Shakirayi sen almis olsaydin ucurmustun
oyları gönder oyları marul kafa bile gönderdi.ss @Çiğdem- mayıs totoşu oy göndermezse senin sarışın oğlanlarla dolu yüksek sosyeten listeye giremiyorShakira bencede daha iyi olabilirdi. Hips Don't Lie , Whenever Wherever kullanılmış mıydı @Harunnn60
Oylarımı verdim.
Bu hafta Ziynet Sali ve Sibel Can dışında hiç biri çeyrek final öncesine yakışır bir şarkı ile gelmemiş. Sadece bu 2 şarkıyı çok sevdim. İremde iyiydi ama ben hareketli seviyorum biliyorsun yine on sıralarda oldun. Melek güzel şarkıymıs. İlk kez dinlediğim için ilk 3'e değilde ilk 4'e girdi @OzaN @MayısKralı @mrt-06 @denizz19
Çatı katından nefret ediyorum tabi ki söylediğim puanı verdim. Deniz Sekide iddialı gelmemiş. @vadikızı @Bully
Elenmesi gereken 2 isim sonda ki 2 isimdir belirteyim.
Sondaki iki isim derken biri gökhan biri deniz sekimi ben nasıl oy vercem
onu düşünüyorum bee
onu düşünüyorum bee
onu düşünüyorum bee
@vadikızı Paylasmisti Cati katini profilinde hatta ben ozaman Gökhana bayılmıştım o klipi ilk izleyinceSen geçen hafta beni harcadın her zaman 1. Olanı harca bu hafta. Sibel çok yüz buldu onu harca. Ziynet zaten coştu onu harca.
@vadikızı Paylasmisti Cati katini profilinde hatta ben ozaman Gökhana bayılmıştım o klipi ilk izleyince
biraz zor kıyar o Gökhana.
bende bilmiyorum kime kıyacağımı
3 aday arasında gidip geliyom. ilk 4lu hazır
Ben çakma @Bully imSen nerden çıktın yaa.s.s
@vadikızı abla her hafta 1. Oluyor zaten boş ver hiç mesul hissetme kendini.
Beni nasıl buldun. Hakediyorum çeyrek finali bence.
Ben çakma @Bully im
ne yapayim görevimi yerine getirmeye çalışıyorum.
Bu hafta kesinlikle elenmeyi haketmiyorsun. bakalım. seninkinde çok kararsızım sıralama konusunda
birazdan dinlerim recapli kismi.Görevini başarı ile yerine getiriyorsun.
Bu hafta şarkımın tınısı muhteşem. Sırf bu şarkıda bu recabı kullanmak için beklettim. Seçtiğim kısım çöl dolu dolu her ton mevcut.
Sen geçen hafta beni harcadın her zaman 1. Olanı harca bu hafta. Sibel çok yüz buldu onu harca. Ziynet zaten coştu onu harca.
Tabiki ZiynetBen kime ne oy verceğimi şaşırdım bea şarkılarını hepsini çok seviyorum ya
Tabiki Ziynet
Sen de ne kincisin ayol Kaan ile çok mu takıldınSana oy yok vermicem küstüm sana ikidir profiline yazıyoz cevap vermiyon be
Sen de ne kincisin ayol Kaan ile çok mu takıldın
Dışarı çıktım yazacaktım yoksane kinciliğimi gördün be iki defa yazdım cevap gelmeyince ne bilim ben😳
Dışarı çıktım yazacaktım yoksa
Ben kime ne oy verceğimi şaşırdım bea şarkılarını hepsini çok seviyorum ya
Tabiki Ziynet
Yani yüksek puan vereceğini öğrendim doğru ama bilmiyorum ya şarkıların hepsi de güzel Yani Türklerin ama bu kanka oluşumuza gölge düşürmezBu hafta bana yazık etmede naparsan yap.
Artık kankayız dimi.