MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Gökhan iyi ama yarış boyunca İrem'in fanı olmaya başladığım için hakkını yedirtmem. :A
İrem'ine bir şey demeyecektik zaten sen kaşınmasaydın. :A

"Ahah" tarzı dalga geçen ifadelerden nefret ederim. ss

İrem'de garanti değil mi sence, değilse değiştircem :A

Olmuyor mu :A
@OzaN en alttaki sırada olacaktı ama Melek sarkısıyla zirve ortağım :A inanılmaz bir atak yaptı
@denizz19 son 24 dakika kaldı :A
İnşallah, çok emek verdim. :(

Ablamın kocası enişte mi oluyor. :A
candanla sibel dışında başka bir isme garanti diyemiyorum şuana kadar en iyi 2 şarkı zaten candan çeyrke finale kalırsa final hedefleyen birisi otomatik eleniyor şuana akdar @Harunnn60 ve @xemrexxx en üzüldüklerim oldular inş yine çok üzülüceğim birisi gitmez bende emir kuluyum :F :F :F

Abla birde baldız, bacanak çıkardın başıma. Hepten karıştı. :F
Diyelim benle vadikizi kardeşiz sen benimle @denizz19 de vadikiziyla evlenirse senle deniz bacanaksiniz. vadikizida baldizin. oldumu örnek ? :F
ben başka isimde örnek verirdimde senle adımız çikmaz oyuzden seni kendime eş yaptim örnekte :F

candanla sibel dışında başka bir isme garanti diyemiyorum şuana kadar en iyi 2 şarkı zaten candan çeyrke finale kalırsa final hedefleyen birisi otomatik eleniyor şuana akdar @Harunnn60 ve @xemrexxx en üzüldüklerim oldular inş yine çok üzülüceğim birisi gitmez bende emir kuluyum :F :F :F
Dağınık Yatak şarkısını seviyorsun yalan söyleme :A

Bak şimdi sen evlenince eşinin kızkardeşi senin baldızın oluyor tamam mı baldızının
kocası da bacanağın oluyor :F
Diyelim benle vadikizi kardeşiz sen benimle @denizz19 de vadikiziyla evlenirse senle deniz bacanaksiniz. vadikizida baldizin. oldumu örnek ? :F
ben başka isimde örnek verirdimde senle adımız çikmaz oyuzden seni kendime eş yaptim örnekte :F
Açıklamalarınız için teşekkürler. :A