Hadi bakalım zaten iş de buldun artık evlenme zamanı geldi.
Hadi bakalım zaten iş de buldun artık evlenme zamanı geldi.
Hadi bakalım zaten iş de buldun artık evlenme zamanı geldi.![]()
Çocuklarınla aranda yaş farkı az olur işte ne güzel.Lan yaşım kaç benim ne evlenmesi.![]()
Çocuklarınla aranda yaş farkı az olur işte ne güzel.![]()
Öyle bakmamalısın bence çok güzel bir şey aile kurmak.Gençliğimi çürüteyim yani.![]()
Öyle bakmamalısın bence çok güzel bir şey aile kurmak.
Ne demiş Demet Akalın usta; yaz günü kanlı bıçaklı kalbim hep olacaklı hayalim üç kelime o da şöyle evli, mutlu, çocuklu.![]()
Geyik yapıyoz şurda sanki seni zorla evlendircem.Çok ciddi konuşmalar bunlar bundan sonra senin bu tarz konularına yazmayacağım![]()
Geyik yapıyoz şurda sanki seni zorla evlendircem.![]()
O zaman bir daha bu konuları açmam.Bu konuda geyikle yapılan baskılar bile daraltıyor beni.![]()
Muhtemelen öyle birde ilk soruyla da çok ilgisi vardır.@mrt-06 Lütfüyü sectik diyemi bize para cikti anlamadim ?![]()
ilk soruyu hatirlamiyorumda. Sondakiyle alakali diye dusundumMuhtemelen öyle birde ilk soruyla da çok ilgisi vardır.![]()
Parayı istemediğine göre maddi açıdan durumun iyi.ilk soruyu hatirlamiyorumda. Sondakiyle alakali diye dusundum
aman para parayi ceker derler.
istemiyorum artik para falan
bosuna demiyorlar kumarda kaybeden ask ta kazanir diye, biz kumarda kazaniyoz ask bize uzak![]()
evet maddi durumum fazlasiyla iyiParayı istemediğine göre maddi açıdan durumun iyi.Parasız olmaz ya para huzurdur. .ss
Bana çok da uzak değil aslında.![]()
Allah bozmasın.evet maddi durumum fazlasiyla iyi
huzur olmadiktan sonra paranin olusu pek bir ise yaramiyor yani para bende huzur getirmiyor
benimkinde saglik meselesi var, aslinda tüm umutsuzlugumun huzursuzlugumun sebebi zaten.Allah bozmasın.Ama ikisi de bağlantılı diğer ihtimalleri çıkarırsak para (fazlası değil) huzuru da beraberinde getiriyor.
![]()
Biliyorum, Allah şifanı eksik etmesin, her sağlık sorunu olan için de tabii. Para huzuru karşılaştırıyoruz diye demedim ama tabii ki en önemlisi sağlık dediğin gibi sağlık olmadıktan sonra ne paranın ne de başka bir şeyin önemi var...benimkinde saglik meselesi var, aslinda tüm umutsuzlugumun huzursuzlugumun sebebi zaten.
yanlizligiminda asil sebebi.
Allah herkese önce saglik versin,
saglik olunca paraninda huzurunda mutlulugunda bir anlami oluyor
hhahaha butür anketlerde allah hep gönlüme göre veriyor gerçekten cnmKayınço ablam Aras'ı kapmış.@destere
Allah daim etsin.hhahaha butür anketlerde allah hep gönlüme göre veriyor gerçekten cnm![]()
![]()
Para istesem çalısırdım aşk istesem evlenirdim ayoll![]()
![]()
Hep kavgasız gürültüsüz huzurlu bir hayat istemişimdir millete para ve aşk çıkmış huzur tek bende şuan ohh ne güzel
hhahahah aa mesajımıda aldın demek cnmAllah daim etsin.
Gelecek sezon Emel Sayın ile yarışacağım.![]()