Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Yeni Sezon

ozaman senin puanin normal yarismacilarinki gibi puanlamasi olacak ?
aksi takdirde sen zararli çıkarsın :A

Arkadaşlar bir ilk yapıp yarışmaya bende dahil oluyorum ve Emrahla katılıyorum :A
sadece Aşk ve Mavideki sahneleriyle yarışacağım.
finali garanti edeceğimden eminim. final sahnemde bicaklanma sahnesi olacak :A
Emrah konusunda saka yapiyon herhalde? Kinali kar buyuk yalan neysede Ask ve Mavi ile ilk hafta elenir :)

@denizz19 yeterli yarismaciya ulastinmi?

Emrah konusunda saka yapiyon herhalde? Kinali kar buyuk yalan neysede Ask ve Mavi ile ilk hafta elenir :)

@denizz19 yeterli yarismaciya ulastinmi?
Bi 7-8 kişi oldu sanırım. :D 10-12 arası olursa başlarız :)

@batuhankaralar kimle katılıyorsun etine dolgun kankim :A

@eskici sen de artık seç birini :D

@sokak sanati yarışmayı düşünüyor musun süreç azalıyor bilgine sensiz tadı olmaz yarışmanın kavga etmemiz lazım :A

Bi 7-8 kişi oldu sanırım. :D 10-12 arası olursa başlarız :)

@batuhankaralar kimle katılıyorsun etine dolgun kankim :A

@eskici sen de artık seç birini :D

@sokak sanati yarışmayı düşünüyor musun süreç azalıyor bilgine sensiz tadı olmaz yarışmanın kavga etmemiz lazım :A

İş birliği yaparsak beni protesto etmezsen her yarışmada olduğu gibi olabilir.:A

İş birliği yaparsak beni protesto etmezsen her yarışmada olduğu gibi olabilir.:A
Ben seni protesto etmem ki sevdiğim biriyle gel al güzel puanları. Sen bana kötü versen bile benim öyle sana kötü verme huyum olmaz ama iyi isimle gel. :D Ben mesela Demet Akbağ ya da Zeynep Eronat'ı düşünüyorum. :D

Ben seni protesto etmem ki sevdiğim biriyle gel al güzel puanları. Sen bana kötü versen bile benim öyle sana kötü verme huyum olmaz ama iyi isimle gel. :D Ben mesela Demet Akbağ ya da Zeynep Eronat'ı düşünüyorum. :D

Beren'i sevmiyorsun, Ariana'yi sevmiyorsun, Rihanna'yı sevmiyorsun sen ne cins bir şeysin. Bunları @destere duysa acayip dilin düşersin.:A

Neslihan ile problemin var mı.:D

Beren'i sevmiyorsun, Ariana'yi sevmiyorsun, Rihanna'yı sevmiyorsun sen ne cins bir şeysin. Bunları @destere duysa acayip dilin düşersin.:A

Neslihan ile problemin var mı.:D
Beren'i sevmiyorum değil Kıvanç'ı sevmiyorum ben. Yabancı şarkı dinlemediğimi çok önceleri söylemiştim anca gerçekten hissedebilirsem şarkıyı iyi puan veriyorum. :D Neslihan ile problemim yok iyi olursa iyi de alır :D

Beren'i sevmiyorum değil Kıvanç'ı sevmiyorum ben. Yabancı şarkı dinlemediğimi çok önceleri söylemiştim anca gerçekten hissedebilirsem şarkıyı iyi puan veriyorum. :D Neslihan ile problemim yok iyi olursa iyi de alır :D

Beren ile yarıştım tek başına yine kötüydü.:F