Şaka yapıyorum ablam aşk olsun.
hhahaha aa biliyorum cnm sana yeterki tam puan versin ben kendimi fedada ederim gerekirse ayollgeç bunları şimdi şakaymış hiçde şaka değildi resmen kart sibel teyze uğruna gül gibi hogathayı bana kaptırdın
Şaka yapıyorum ablam aşk olsun.
hhahaha aa biliyorum cnm sana yeterki tam puan versin ben kendimi fedada ederim gerekirse ayollgeç bunları şimdi şakaymış hiçde şaka değildi resmen kart sibel teyze uğruna gül gibi hogathayı bana kaptırdın
Dünkü ben değildim ki Zaten rahmetli defnettikben samimiyim sözlerimde. senin ki gibi zorlamiyorum kendimi
hep söylediğim gibi enerjini renkli kişiliğini beğeniyorum 😉 (dün hariç)
Dünkü ben değildim ki Zaten rahmetli defnettik
isabet olmuş.Dünkü ben değildim ki Zaten rahmetli defnettik
Hortlatmazlar inşallah Şarkıları dinledim geneli vasat en iyisi benimisabet olmuş.
aman hortlamasın yine
ben 3 tane begendim 1 tanede fena degil.Hortlatmazlar inşallah Şarkıları dinledim geneli vasat en iyisi benim
Hortlatmazlar inşallah Şarkıları dinledim geneli vasat en iyisi benim
Bu hafta final puanı almam lazım ama kesin yine kötü veren isimler yine kötü verecek o sebeple yükselemem gibiben 3 tane begendim 1 tanede fena degil.
digerleri artik ne cikarsa bahtina deyip rastgele siralarim belki
Geneli vasat dedim😱 benim şarkımdamı vasat
Bu hafta final puanı almam lazım ama kesin yine kötü veren isimler yine kötü verecek o sebeple yükselemem gibi
Geneli vasat dedim
Bana 6 vermişsindireyi bakem ben çok zorladım ya 2 saat düşündüm oy verirken
ben elimden geleni yapacagim ama başkalarını bilememBu hafta final puanı almam lazım ama kesin yine kötü veren isimler yine kötü verecek o sebeple yükselemem gibi
Geneli vasat dedim
Sen tam vermezsin bana .sshayırr yaa sonuçlarda gör iştee
Sen tam vermezsin bana .ss
Ben seni beğendim ilk üçümdesin.Bu hafta final puanı almam lazım ama kesin yine kötü veren isimler yine kötü verecek o sebeple yükselemem gibi
Geneli vasat dedim
Sen de öyle olacaksınBen seni beğendim ilk üçümdesin.