Elit köy burası, dans ederek üzüm eziyorlar. Sizde var mı öyle adetlersibel açıldı iyice ayoll
ayy köyümde hisettim bir an kendimi klipten dolayı
Elit köy burası, dans ederek üzüm eziyorlar. Sizde var mı öyle adetlersibel açıldı iyice ayoll
ayy köyümde hisettim bir an kendimi klipten dolayı
Bu hafta, Gökhan Türkmen'in ilk ve efsane slowlarından "Büyük İnsan" ile karşınızdayız. Desteklerinizi bekleriz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
bence finallik şarkıydı @Bully ama forumun zevkinede belli olmuyor ayoll oyüzden sonucları beklicem 1.olamazsan iyi etmişsin derim 1.olursanda finale neden saklamadında derim yaniBu haftaki şarkımız sözleri Sıla'ya ait olan ve duygu temposuyla da benim oldukça hoşuma giden 'Senin Olsun' isimli şarkı olacak. Umarım beğenirsiniz. Herkese bol şans.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
hahah öyle tuhaf adetlerimiz olmasada bizim evin önündede hertürlü meyve ağacının olduğu cennetlik bir yer varElit köy burası, dans ederek üzüm eziyorlar. Sizde var mı öyle adetler
beyaz sayesinde şarkıdan iğrendim riskli seçim olmuş benceBu hafta tam puan için kimselere söz vermeyin, verdiyseniz de geri alın. Geçerli bir bahaneniz var, Candan Erçetin'in "Git" ile geleceğini bilmiyordunuz.
Candan Erçetin'in son yıllardaki en büyük hitlerinden, adını çoktan unutulmazlar arasına yazdıran "Git":
Madem ki benli hayat sana kafes kadar dar
Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar
Hadi git benden sana dilediğince izin
Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin
Git iş işten geçmeden git
Çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git
Sanırlar ki sen beni biricik yâr saymıştın
Oysaki hep yedekte hep elde var saymıştın
Hadi git ne bir adres ne bir hatıra bırak
Zannetme ki pişmanlık mutluluk kadar ırak
Ne vedaya gerek var ne de mektuba hacet
Git de Allah aşkına bir selama muhtaç et
Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan
Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan
Kopsun nerden inceyse artık bu bağ bu düğüm
Her gece daha berbat daha vahim gördüğüm
Korkulu düşlerimi yorumdan kaçıyorum
Sırf sana üzülüyor sırf sana acıyorum
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati@ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @MayısKralı @ozmoturk
İyi seçimBu hafta tam puan için kimselere söz vermeyin, verdiyseniz de geri alın. Geçerli bir bahaneniz var, Candan Erçetin'in "Git" ile geleceğini bilmiyordunuz.
Candan Erçetin'in son yıllardaki en büyük hitlerinden, adını çoktan unutulmazlar arasına yazdıran "Git":
Madem ki benli hayat sana kafes kadar dar
Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar
Hadi git benden sana dilediğince izin
Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin
Git iş işten geçmeden git
Çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git
Sanırlar ki sen beni biricik yâr saymıştın
Oysaki hep yedekte hep elde var saymıştın
Hadi git ne bir adres ne bir hatıra bırak
Zannetme ki pişmanlık mutluluk kadar ırak
Ne vedaya gerek var ne de mektuba hacet
Git de Allah aşkına bir selama muhtaç et
Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan
Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan
Kopsun nerden inceyse artık bu bağ bu düğüm
Her gece daha berbat daha vahim gördüğüm
Korkulu düşlerimi yorumdan kaçıyorum
Sırf sana üzülüyor sırf sana acıyorum
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati@ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @MayısKralı @ozmoturk
Final şarkısını harcadığın için tebriklerBu hafta, Gökhan Türkmen'in ilk ve efsane slowlarından "Büyük İnsan" ile karşınızdayız. Desteklerinizi bekleriz.
Ziynet'i Cem amca ve Neşet babanın yanına bekliyoruzBu hafta, Gökhan Türkmen'in ilk ve efsane slowlarından "Büyük İnsan" ile karşınızdayız. Desteklerinizi bekleriz.
beyaz sayesinde şarkıdan iğrendim riskli seçim olmuş bence
Hatırlatmasanıza.İyi seçim
hhahaha hazır beni sinir etmişken intikam şansı verdin bana ayollHatırlatmasanıza.
Şarkı öyle muhteşem ki bu kadar suyu çıkarılmasına rağmen muhteşem.
Bir kere de düzgün puan versen ölürsün zaten.İyi seçim
Final şarkısını harcadığın için tebrikler
Ziynet'i Cem amca ve Neşet babanın yanına bekliyoruz
Ben de öyle umuyorum
Seviyorum seni kanka şu an güldürüyorsun ama gülmeyeceğim.Ben de öyle umuyorum
Sen gülmezsen ben de gülmemSeviyorum seni kanka şu an güldürüyorsun ama gülmeyeceğim.
Laciverti başlatsam bile mi?Sen gülmezsen ben de gülmem
Benim tüm şarkılarım finallik sıkıntı yok Ne güzel işte bu hafta 3 puan daha alırım finale çıktığım takdirde rahat bir final geçireceğim gibi zaten @batuhankaralarbence finallik şarkıydı @Bully ama forumun zevkinede belli olmuyor ayoll oyüzden sonucları beklicem 1.olamazsan iyi etmişsin derim 1.olursanda finale neden saklamadında derim yani
aaa bu arada @denizz19 @Bully racap sürelerinide bekliyorum
hahah öyle tuhaf adetlerimiz olmasada bizim evin önündede hertürlü meyve ağacının olduğu cennetlik bir yer var
haha aa evet benim albümümde puan avabtajasını alamamıstı burada o avantajı aldı gibi gökhan bey Karışık şarkılarda daha başarılı olduBenim tüm şarkılarım finallik sıkıntı yok Ne güzel işte bu hafta 3 puan daha alırım finale çıktığım takdirde rahat bir final geçireceğim gibi zaten @batuhankaralar
Çünkü Gökhan'ın klip çektiği her şarkısı büyük hit oldu boş şarkı yapmıyor adam, albüm yarışmasında klipsiz şarkılar dezavantaj yaratmıştı, MusicSurvivor'ı domine edeceğimi biliyordum ben zatenhaha aa evet benim albümümde puan avabtajasını alamamıstı burada o avantajı aldı gibi gökhan bey Karışık şarkılarda daha başarılı oldu
Ne zaman baslatacaksinLaciverti başlatsam bile mi?
Tamam senaryo hazır sadece pcye geçmesi kaldıPersembe günü