29 Aralık 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Baştan başlamasınada gerek yok bozdoğanların geldiğim bölümden itibaren başlasa yeter :A 4 kötü mü vede show kanalında yayınlanıyor star falanda değil hani :D Ab show dizilerinin hepsinin kötü oluyor genelde :A Bu hafta görücem yükselince seni :A 3.91 4tür :A
Nerde AB'miz kötü ya biri 13 reyting alıyor diğeri 5 reyting öbürü de 7 reyting alıyor. :A Ayrıca tam 6 aydır AB'de en çok izlenen ilk 3 kanaldayız ayıks. :X

@Billy Kane ben senin yanındayım artık. Haftaya Deli Divane'ye akıyoz mu? :A

Nerde AB'miz kötü ya biri 13 reyting alıyor diğeri 5 reyting öbürü de 7 reyting alıyor. :A Ayrıca tam 6 aydır AB'de en çok izlenen ilk 3 kanaldayız ayıks. :X

Beni kandırmaya çalışma :A Aşk Laftan Anlamaz total 5 ab 4 küsür :A Gülümse Yeter ab 2.60 :A Sadece İçerdeniz var absi iyi olan ve oda normal :A Güldür güldür zaten komedi programlarını hepsi abde iyi alıyor çoğu zaman dizilerde öyleydi :D

Beni kandırmaya çalışma :A Aşk Laftan Anlamaz total 5 ab 4 küsür :A Gülümse Yeter ab 2.60 :A Sadece İçerdeniz var absi iyi olan ve oda normal :A Güldür güldür zaten komedi programlarını hepsi abde iyi alıyor çoğu zaman dizilerde öyleydi :D
Nerede komedi programlarının hepsi iyi alıyor ya hiçbir komedi programı tutmuyor Güldür Güldür Show dışında. :A Neticede ilk 3'deyiz. :A

Bully de benim yanımda artık. :A Günlük dizileri takip etmiyorum üzgünüm. :A

hani zeynep ekrandan bakıcağın tek kişiydi ayoll KURDOĞLU :A :A :A
@EFE UYSAL @batuhankaralar
Bizimkiler sevmedi o dziyi açtırmıyolar maalasef. :A Sen konuyu caydırma bıraktın dimi SS'yi. :A

Nerede komedi programlarının hepsi iyi alıyor ya hiçbir komedi programı tutmuyor Güldür Güldür Show dışında. :A Neticede ilk 3'deyiz. :A
Tutmasa bile hepsinin absi daha yüksek oluyor :A Cesur Yürek bu hafta yeni bölüm olunca lider olursa dediklerinin misli misli hatırlatacam :A

Bizimkiler sevmedi o dziyi açtırmıyolar maalasef. :A Sen konuyu caydırma bıraktın dimi SS'yi. :A
Unutma Beni'yi birlikte izlediğimiz günleri unutmadım. :A

Tutmasa bile hepsinin absi daha yüksek oluyor :A Cesur Yürek bu hafta yeni bölüm olunca lider olursa dediklerinin misli misli hatırlatacam :A
Sonuç olarak tutmuyor. :A

hhahah aa yokk izliyorum ama yiğitin kardeşi falan batırdılar konuyu yiğitle denizde artık bğrbirini bliyor dizi final yapsa iyi olur yüksek sosyete gibi :A

hhahah aa yokk izliyorum ama yiğitin kardeşi falan batırdılar konuyu yiğitle denizde artık bğrbirini bliyor dizi final yapsa iyi olur yüksek sosyete gibi :A
Test edicem seni, Tuna'ya ne oldu son bölüm söyle bakalım. :A

Unutma Beni yeniden başlarsa izleriz ama. :F İnşallah gelecek sezon yeniden başlıyacak. :(
O zamanlar orta okuldaydım rahatça izlerdim artık ünideyim iş ve okul var o saatte. :A

Cesur Yürek bir lider olsun nasıl değişçeğini göreceğiz :A
Ben zaten bir şey demedim ki bizim tartıştığımız konu farklı ama lider olursa tabii ki değişirim. :F

O zamanlar orta okuldaydım rahatça izlerdim artık ünideyim iş ve okul var o saatte. :A
Gece netten izleriz. Yayınlanınca Youtube'ye yükleniyor 1 saat içinde. :A

son bölümü henüz izlemedimki ayoll canlı hayat abzen tatlıdır izliyorum seviyor sevmiyoruda netten en son yeni bölümden önceki bölümü izledim bu hafta yokmus son bölümüde bakarım :A

Sonuç olarak sen idolüm Zeynebin dizisini netten izliyorsun bu mu idollük :A Cesur Yüreğe gelirsek reytingler düştüğü için bıraktığınıda biliyoruz :A
Ben SS'nin şu anki bölümlerinden zevk almıyorum Zeynep Çamcı olmasa direk bırakırdım alsana idöllük örneği. :A

Ben zaten bir şey demedim ki bizim tartıştığımız konu farklı ama lider olursa tabii ki değişirim. :F

Gece netten izleriz. Yayınlanınca Youtube'ye yükleniyor 1 saat içinde. :A
Ciddi ciddi başlıyor mu? 😱

son bölümü henüz izlemedimki ayoll canlı hayat abzen tatlıdır izliyorum seviyor sevmiyoruda netten en son yeni bölümden önceki bölümü izledim bu hafta yokmus son bölümüde bakarım :A
Hahaha foyan çıktı orataya bırakmış birde bana satıcı der. :A

Ben SS'nin şu anki bölümlerinden zevk almıyorum Zeynep Çamcı olmasa direk bırakırdım alsana idöllük örneği. :A

Ciddi ciddi başlıyor mu? 😱

Hahaha foyan çıktı orataya bırakmış birde bana satıcı der. :A
Deniz Yıldızı Kanal D'de başlayacakmış geçenlerde Mesut Yar yazmıştı ondan sonra umutlandım, umarım başlar. :A